Sunday, February 12, 2012

Hvordan nå toppen av stigen for suksess

Først må du få bort på stigen for å lykkes!


Jeg kan tenke på tre måter:


1. Bli en topp selger
2. Bli en populær forfatter
3. Pass eksamener.


Jeg kan bare hjelpe deg med de to siste metodene.


1. Leder for ditt land... President eller statsminister eller diktator (?) nådd toppen av stigen for å lykkes ved å være en god selger. Kanskje solgt hun seg selv til velgerne. Kanskje solgt han seg til bekjempelse av styrker som satte ham i kraft.


2. Hvis du er på minst 16 år gamle - har du lært å skrive gripende essays? Du kan tjene penger fra å skrive.


Du trenger ikke salesmanship å tjene penger - mer enn nok til å betale for salg rådgivere med din essays.


Hvorfor må jeg si 16 år gammel? Fordi Noris suksess var å bringe hennes gode penger at alder fra sin nettside. Les om den her http://case-studies.sitesell.com/buildwebprofit.html#NORI


Nori bare skrev essays om hennes helligdager, og tok bilder. Google er perfekt for denne ideen. Du skriver bare ca 30 interessant essays (sider) før du sender dem til Google Adsense. Videre suksess betyr Behold skrive nye essays.


Popularitet


Er motivet populær nok for hundrevis av besøkende per dag? Se på Overture.com for å finne ut hva er toppen prisen for hvert søkeord i motivet. Se etter et emne med mange søkeord som annonsørene betaler $5 eller mer per klikk. Hver gang din Adsense side får en falle i staver, noen av $5 går til Google og noen går til deg.


Så trenger du ikke noen salesmanship i det hele tatt å tjene penger fra Google. Hvis du har 500 søkeord og skrive to essays per uke vil du avslutte i...


Hvis du følger din første suksess vil du tenke på andre tilnærminger med årene. Men i mellomtiden, vil du tjene penger med din essays.


Du trenger ikke engang å vite noe om å sette opp nettsteder for suksess. http://Find.SiteSell.com/buildwebprofit.html vil gjøre alle de tekniske ting for deg, mens du konsentrere seg på skriving. De viser også andre måter å tjene penger når du tjener godt fra Adsense.


3. Betyr dette at du ikke trenger eksamener?


nei.


a. bestått eksamen beviser du kan lære. Studien utvider tankene dine. Forfattere og selgere må se andre synspunkter enn sine egne.
b. selv om du ikke eksamen, er tankene dine allerede blitt utvidet. Men hvorfor ikke få æren for arbeidet ditt, hvis du kan?
c. kreditt - du kan bli overrasket av respekt du kan få med en rekke bokstaver etter navnet ditt. Du får mer respekt fortsatt fra å kunne skrive essays godt, men hvis du har begge ting går for deg...
d. planlegging suksess i Sysselsetting? Du må sende eksamener.


Arbeidsgivere og eksamener


Hvorfor arbeidsgivere insistere på suksess i eksamener? De bevise du kan lære ting.


Hvorfor krever arbeidsgivere erfaring? De respektere ikke det du har lært å passere eksamen. Du lære på jobben etter bestått eksamen.


Kunnskap er ikke nødvendig


Det betyr at du ikke trenger kunnskap. Du trenger passerer eksamen. Min bok om "Eksamen mestre", får du ikke opptjent eksamen suksess. Jeg har gått flere eksamener uten å vite mye om emnet.


Når du er på sysselsetting stigen for å lykkes


Være så kyniske om å klatre på stigen som jeg har lært deg å være i boken min eksamen. Målet var å passere eksamener, for ikke å få kunnskap. Nå er ditt mål å klatre på stigen for suksess, for ikke å gi det beste arbeidet.


1. Les John Molloy "kjole for suksess". Du kan bruke den. Livet er bare urettferdig som eksamener. Din kjole saken ikke for suksess, men det gjør.


2. Studere din mesteren. Hvem bestemmer kampanjer? Interesser? Holdninger?


3. Delta på alle møter. Dette tar deg fra arbeidet, men målet er suksess. Lage din stemme hørt, ved hjelp av det du har lært fra mitt gratis rapport om essays. Dette vil


a. gi du øve i offentlige taler og
b. bosses vil legge merke til du. Skreddersy hva du si til din forskning i trinn 2.
c. Hvis du får sjansen til å kjøre en hjerne-stormingen-økt, kan du organisere informasjonen på tavlen som du har lært fra min bok om eksamener. Som imponerer sjefer.


4. Delta på alle seminarer og studere formatet. Nå bruke din praksis i offentlige taler til å kjøre et seminar. Dette vil virkelig gjøre sjefer sitte opp og ta varsel. Pass på å vurdere trinn 2 når du planlegger et seminar. Bruke alle triks i min essays rapporten for å gjøre din seminarer en suksess.


Når du lykkes, vil du vite at du ikke kunne har nådd toppen uten å komme inn på stigen for å lykkes.

No comments:

Post a Comment