Monday, February 6, 2012

En karriere I Sport medisin

Vil du ha en spennende karriere som også lar deg arbeide med mange mennesker? Har du liker idrett og fysisk aktivitet? Vil du bli lege? Hvis du svarte ja på noen av disse kan så du være interessert i en karriere i Sport medisin. En karriere i Sport medisin har mange fordeler for deg. Ikke bare er det et utmerket karriere, men folk utdannet i Sport medisin er alltid nødvendig. Du vet du vil alltid ha en jobb i feltet Sport medisin.


Sport medisin har to felt av ekspertise. Sport medisin fokuserer først på skade behandling og personskade forebygging for idrettsutøvere. Det andre fokuset i Sport medisin er å gi en utøver eller idrettsutøvere ytelsesforbedring. Dette kan være for en hvilken som helst type utøveren. Du kan behandle i Sport medisin: løpere, bicyclists, fotball spillere, fotballspillere, hockeyspillere, baseball spillerne og mange andre typer idrettsutøvere. Sport medisin er åpen for mange felt. Målet med en person som arbeider i Sport medisin er å sikre at idrettsutøvere han eller hun behandler oppnå topp ytelse og optimal helse til alle tider.


Det er mange karrieremuligheter i Sport medisin. En kalles Sport medisin lege. Sport medisin lege går gjennom medisinske skole først, og deretter blir utdannet i Sport medisin. Dette er når de lærer å diagnostisere og behandle sport relaterte skader som har pådratt for idrettsutøvere. Et sekund karriere i Sport medisin, kalles en Sport medisin fysioterapeut. En Sport medisin fysioterapeut fungerer med utøverne å rehabilitere dem fra sports relaterte skader, muskel problemer, felles problemer, etc. Etter en karriere som en Sport medisin fysisk terapeut vil du måtte få sertifisert som en fysisk terapeut etter treningen din første medisinske skole.


Mange høyskoler tilbyr kurs i Sport medisin. Enkelte har til og med jobben plassering for folk som ønsker å starte en karriere innen Sport medisin. En stor skole for å se på er The American College of Sport medisin. De tilbyr sertifisering i dette feltet, og er verdenskjente. Hvis du vil ha mer informasjon om Sport medisin kan du sjekke ut en bok kalt The American Journal of Sport medisin. Den har detaljer om Sport medisin utdanning og artikler om Sport medisin.


Denne karrieren er et utmerket valg for mange av dere der ute. Det er godt å vite når du er den som hjelper en utøver utføre hans eller hennes beste. Hvis du er virkelig god til det du kan selv komme til å behandle idrettsutøvere blir OL! Kanskje får du til å behandle noen av verdens berømte basketball stjerner eller fotball spillere! Deretter kan du også verdensberømte!

No comments:

Post a Comment