Tuesday, February 14, 2012

Tips om korrekturlesing å forbedre din frilans Career

Korrekturlesing er en karriere som mange mennesker ønsker for å komme inn, men ofte kunnskap om hva du skal gjøre når du gjør det, og spesielt hvordan du gjør det, er vanskelig å komme med. Av den grunnen er det mange ting som er viktig å vite for å lykkes, som karriere banen ikke er enkelt i det hele tatt. Det er viktig å ha så mye informasjon som mulig for å sette deg foran andre i spillet! Her er noen tips for korrekturlesing her som vil hjelpe noen.


Korrekturlesing kan virke enkelt, men du må være i stand til å lese godt og også kunne spot stavefeil. Enkel feil kan ødelegge kopien. Det er visse ord som ofte er feilstavet. Andre er skrivefeil. Noen personer kan flip flop Ordrekkefølge eller selv foreta virkelig grammatiske feil. Her er noen andre vanlige problemer å se etter.


* Setningsstruktur er ofte et problem. Kontroller at riktig ordlyden er brukt til å formidle poenget.


* Tegnsetting feil, særlig bruken av komma, kolon og semikolon, er ofte gjort.


* Se etter grammatiske feil som skriver ordet i feil spent eller forvirrende ord som deretter og enn.


Freelance bevis leseren må sikre at arbeidet de presenterer er av beste kvalitet. En av de viktigste tipsene som vi kan foreslå er å sikre at proof reader er trent. Sertifiseringer er ofte nødvendig å kontrollere frilanser har informasjon, trening og sunn fornuft som kreves for å effektivt bevis lesing. De må også holde deg oppdatert på nye terminologien som er relevant online.


Gjennom å bruke regneark for korrekturlesing, kan praksis oppnås.


Gjennom kunnskap om primære ressurser, kan de dobbelt sjekke arbeidet sitt før presenterer det.


Alle disse aspektene er viktig å vite og bruke når lære for å være en proof reader.

No comments:

Post a Comment