Wednesday, February 15, 2012

Hvordan kan du finne ut lønnen til en korrekturleser som Freelance?

Hvordan kan du etablere inntjeningspotensialet etter en ny jobb? For eksempel hvis du er ute etter lønnen til en freelance editor, hvordan vil du finne denne informasjonen? Det er flere måter du kan gjøre dette. Men det er en utslagsgivende faktor som vil få deg til å bli bedre eller lavere enn gjennomsnittet du finner. Det er erfaring.


Først, vil vi snakke litt om lønn i freelance-redigering. Deretter vil vi få inn kvalifikasjoner som gjør det mulig å finne hvor du kan plassere deg selv.


Du finner informasjonen som du trenger om lønn se online. Det er mange nettsteder som vil faktisk beregne gjennomsnittlig inntekt fra mange posisjoner. Disse webområdene kan også fortelle deg prognosene for sysselsetting i disse feltene. Du kan se etter jobber i redigering og stillinger også. For å finne dem, er det bare å gjøre et enkelt søk. Eller, hvis du ser til din favoritt stillingsannonse styremedlem som har redigering ledige stillinger. Det kan du se hvor mye blir belastet for hvert prosjekt og måle slags nivå av dyktighet og erfaring tilsvarende. Nettsteder som tilbyr inntekten informasjon er ledig å allmennheten å bruk.


Det kan ikke gi deg en god idé om potensielle skjønt.


For å vite din potensielle lønn du trenger å vite hvor du står i kvalifikasjoner. For eksempel, er du ny til disse muligheter? Mindre erfaring du har i redigering, for eksempel mindre du er verdt. I proofreading og redigering jobbene som er tilgjengelige, må du også vil en god, solid kunnskap om måten ting fungerer. Du må også sertifiseringer. Hvis du har disse og/eller erfaring, er den potensielle inntekten mye høyere enn for noen som ikke. Nettsteder som tilbyr informasjon om inntektsnivåer i denne typen sysselsetting måle det etter nivå av dyktighet og erfaring trening required for bestemte jobber.


Bare å være i stand til å tilby flere av disse aspektene vil sette deg i posisjon til å gjøre mer inntekt enn andre ville.

No comments:

Post a Comment