Tuesday, January 31, 2012

Hva gjør Paralegals?

Vil du noen gang du kan henge med mannskap av Law & Order? Å bli en paralegal er én måte å angi loven. Det vil ikke være like glamorøse som Law & Order, men mindre glamour betyr ikke mindre prestisje eller tilfredshet.


Paralegals gjøre advokater se forberedt. Også kjent som juridiske assistenter, paralegals kan fungere for en advokat, men de kan også arbeider for en bedrift, regjeringen eller noen organisasjon som omhandler loven. En begynnelsen paralegal tilbringer trolig mesteparten av hans eller hennes tid innlevering, kopiering, organisering papirer og kjører errands. Men paralegals kan også gjøre noe av arbeidet som ligner de spennende kriminalitet dramaer. Paralegals kan hjelpe utkast juridiske dokumenter og intervju vitner.


Helt yrket utviklet i løpet av 1960-tallet, da folk ble opplært til å hjelpe advokater for å kunne tilby juridiske tjenester til dem som ikke hadde vanligvis råd dem. Paralegals støtter jurister og er opplært til å hjelpe lov kontorer kjøre problemfritt.


Det finnes to typer paralegals: søksmål og corporate. Litigation-paralegals er ansvarlig for dokumenter for prøveversjon tilfeller. De fleste av de rutinemessige arbeidet som faller til søksmål paralegals innebærer bestilling og indeksere den enorme mengden papir som er nødvendig for forsøk: bevegelser, truser, depositions, etc. De har også intervjuet vitner, forske og utkast papirene. Firmaets paralegals, derimot, tilbringer mesteparten av deres dager organisere papirene som er forbundet med virksomhet forretninger. En corporate paralegal, mye som en søksmål helt, sørger settene med papirarbeidet er identiske, bestilling av dokumenter og fotokopiere dem.


Utdanningsbakgrunn av paralegal vil bidra til å bestemme hvilken type arbeid som han eller hun skal gjøre. Hvis for eksempel en paralegal tok sosialarbeid klasser i Agder, kan hun ha en bedre sjanse til å arbeide i en sosial rettferdighet firmaet eller regjeringen office firmaet. Paralegals med noen medisinsk kunnskap kan fungere for en malpractice advokat.


Selv om en paralegal arbeid ikke kan alltid synes spennende, er det en utmerket måte å angi lov, og for å se om lov kan være høyre karriere. College nyutdannede, inkludert senere nyutdannede, i tillegg til de som har tatt klasser for å bli en sertifisert paralegal, alle har en god sjanse til å finne en helt jobb. Virker som en paralegal kan hjelpe deg med å komme inn law school og hjelpe deg å få kraftige koblinger med advokater, forretningsfolk eller myndigheter. Selv om å bli en paralegal ikke er din drøm jobben, er det fortsatt å gjøre for en utmerket oppføring til profesjonelle verden.

No comments:

Post a Comment