Sunday, January 15, 2012

Avstand Online-læring

Folk er busier enn noensinne, men har fortsatt ønske om å forbedre deres livsstil med en bedre jobb. Mange ganger den eneste måten å få en bedre jobb er å starte eller fortsette med utdanning for å lære grunnleggende ferdigheter og ofte en grad for å være av verdi i en ny plassering. Det er nesten umulig for folk flest å finne tid til å delta på klassene på lokale skoler eller universiteter. Ikke bare det, men skolepenger kan være utrolig dyre og ikke rimelig for mange. Med en så stor markedsandel av enkeltpersoner som ønsker for å fullføre høyere utdanning nivåer, en markedet har dukket opp tilbyr opptatt folk prisgunstige kurs som kan fullføres hjemme med å avstand online-læring.


Det er hundrevis av skolene som tilbyr fjernundervisning online alternativer tilgjengelig for alle som er interessert i å fremme i utdanning. Imidlertid, ikke alle skolene som tilbyr å avstand online-læring er akkreditert og gjenkjennes ikke når du søker etter en ny jobb. Det er viktig å kontrollere at alle skolene som tilbyr å avstand online-læring kan tilby bevis på at de er godkjent, og er anerkjent av de aktuelle utdanningsinstitusjoner for å gjøre det en ekte utdanningsinstitusjon.


Hver enkelt vurderer å fullføre skolen ved å avstand online-læring må du vurdere deres engasjement og organisatoriske ferdigheter i for å se hvis de virkelig kan forplikte seg til en Brukerstyrt erfaring. Mye av det som er lært gjennom fjernundervisning online gjøres uavhengig og disiplin er en viktig del av å fullføre avstand online-læring.


Folk som begår å avstand online-læring finner at de ofte gjør også om ikke bedre enn personer som er til stede en tradisjonell klasserommet miljø gjør. Motivasjon og angi personlige mål er en viktig del av deres erfaring og det er alt av støtten de trenger. Studenter som bruker fjernundervisning online er så disiplinerte at de sjelden finner at de satt av tildelinger. Å fullføre en tildeling uten press for å delta på en angitt klasse-tid, i tillegg til motivasjon til å fullføre sin utdanning så snart som mulig tendens til å være en konstruktiv læringsmiljø for mange.


Studenter av avstand online-læring pleier å ha én ferdigheten spesielt felles, og det er utmerket lesing og forståelse ferdigheter. Disse studentene ikke trenger eller ofte liker å lytte til forelesninger eller selv video. Det skrevne ord er den beste måten informasjonen er tatt av avstand elever. Med tilstrekkelig leser forståelse ferdigheter, fullfører college-nivå kurs uten umiddelbar veiledning av en instruktør kan enkelt gjøres.


Avstand elever er unike i det faktum at de ofte ikke er redd for å bruke ordet "Nei". Distraksjoner kan bli overveldende med telefon, TV, ektefeller, barn, Husdyr og så mange andre ting som prøver å trekke oppmerksomheten vekk fra læring. Studenter å fullføre fjernundervisning online vet at de har å koble telefonen, slå av TV, la hunden ut, sende barna ut å spille eller ganske enkelt bare fortelle alle at det er å være uten avbrudd under angitt ganger for å fullføre skolearbeid.


Når du velger avstanden online-læring, gjenkjenner en person at de ikke er fokusert på støtte fra andre studenter eller sosialt samspill. De er fokusert på fullføringen av sin utdanning og gjør at deres prioritet. Avstand online-læring er ikke det riktige valget for alle, men de som har bare noen få av de betingede kvalitetene som nevnt ovenfor vil kanskje vurdere å avstand læring online som et realistisk pedagogisk.

No comments:

Post a Comment