Tuesday, January 10, 2012

Fullverdig liv

Jeg har denne vennen vi kaller henne Jill. Vi kaller henne Jill fordi det kan være hennes navn. Jill leder et veldig full liv. Hun er gift med en go-getter workaholic. Hun har en karriere av sin egen. Hun og Mr. Jill har 2.2 barn, bor i en mye bedre enn median prisen hjem for deres samfunn, og er en del av hver gruppe og organisasjon som trenger deres oppmerksomhet. Jill-familien, som ser på det objektivt, har det hele.


Jill ser ikke ennå det på den måten. Her er noen av hennes klager:


"Jeg har ikke tid til meg selv." Med kravene i hennes jobb som synes å øke hvert år, kravene til den lille Jill og mangel på Hjelp rundt i huset fra Mr. Jill, det er bare ikke tid igjen. Hennes terapeut sier dette er en politimann ut. Han mener at noen kunne set-aside tid hvis det er viktig nok. Jill fortalte fyren til ting-it på hennes siste besøk.


"Jeg har ikke tid til familie." En av grunnene til at Jill og hennes hubby kom sammen i første omgang var slik at de kunne ha 2.2 barn og leve drømmen i forsteder. Men noe fikk ut av klask underveis. Jo større hus, jo større verftet, den mer eksklusivt skolene, den minste sett lønnsslipp. Jill husker hvor glad hun jobbet deltid for legen nedover gaten når barna var små, og hvordan Mr. Jill ville komme hjem på 5: 30 pm hver natt for å leke med barna, og hvordan de brukte sitt kveldene sammen som en familie. Men det var for lenge siden.


"Kroppen min falle fra hverandre, og jeg vet ikke hva de skal gjøre." Hun pleide å gå til gym tre dager en uke, men nå som ser ut som en luksus i en allerede hele livet. Tilbake da Mr. Jill var med hans første selskap, og de har endelig fikk noen helsemessige fordeler, tok Jill fordel av alt tilbys. Nå som de har den beste forsikringen som er tilgjengelig for menneskelig føde, Sivs aldri gå til legen og sjelden ta deg tid til å bruke fordelene. De skriver det på så altfor mye hassle å beskjeftige seg med sine administrerte omsorgsyter. Jill vet hun føler bedre når hun arbeider, men hun vil ikke ta deg tid å vite at hun allerede har ingen tid for hennes familie.


"Vi har fått penger, men det er ikke hva vi trenger." Bankkontoen har det aldri sett bedre. Lager portefølje er solid. 401-K vokser hvert år. Avgang ser søt. "Hva er galt med dette bildet?" Jill spør. Hun har aldri hatt så mye penger, og har aldri vært så fornøyd. Hun savner å se hubby hver dag; Hun savner å være med barn; Hun savner dem når avslappende ferier sammen.


"Jeg vil bare få av denne rollercoaster." Virket som om hver mandag Jill mener denne samme tanken. Hun vet selv at hun kommer til å tenke det før hun gjør, slik at det er enklere å fjerne den i stedet for å håndtere den. Hun hater roller coaster livet hun leder. Konstanten klatre til toppen av åsen, sint rush ned vendinger og svinger og jolting Stopp, bare for å bli gjentatt igjen og igjen. Hun ønsker å komme tilbake på langsom bevegelse toget rundt amusement park, men vet ikke hvordan. Hemmelighet hun nyter rush av rollercoaster, og egentlig ønsker ikke å gå av. Utsikten fra toppen av åsen vil alltid være bedre enn den i utkanten av parken.


Jill gikk tilbake til arbeidet dette mandag med alle typer angst. Men darn penger, og prestisjen og perks er god.

No comments:

Post a Comment