Thursday, January 19, 2012

Er å forfølge en karriere I Patent lov høyre Flytt For deg?

Visste du at du kan være berettiget til å få innpass i feltet patent loven selv uten en lov grad? De grunnleggende kravene er en grad i et teknologi-relaterte felt og vil passere Patent Bar eksamen.


Feltet av patent lover er åpne til Biologists, apotek, ingeniører, datamaskin forskere og mange andre vitenskap og teknologi fagfolk. Og det er sant; personer med riktig vitenskap eller ingeniørfag grad trenger bare pass Patent-Bar å bli registrert Patent agenter.


Dersom du blir en Patent Agent, kan du få sysselsetting skriving og prosecuting patentsøknader på advokatfirmaer, teknologi overføring kontorer, biotech eller engineering selskaper og regjeringen institutter.


Derfra kan du bestemme om du vil eller ikke å gå til law school og bli et Patent advokat. I tillegg til å skrive og prosecuting patenter, kan et Patent advokat også litigate i patentkrenkelser tilfeller.


Perfekt ferdighetssett
Patent loven er det perfekte feltet for mange kreative og talentfulle enkeltpersoner siden det krever så mange kvaliteter å være vellykket.


Det er definitivt en folk-orientert side til en karriere i patent lov. Dette gjelder spesielt når du vurdere "isolert lab miljø" de fleste forskere og ingeniører er vant til. Kontrasten denne med det faktum at en oppfinner håp og drømmer skal sykle på oppfinnelsen, og at du vil være det veien å hjelpe dem å nå sine mål. Selvsagt, mye av intervjuteknikk og utmerket er kommunikasjon nødvendig for å kunne tilstrekkelig lære hva ble oppfunnet og skrive en patent-programmet.


Hvilket bringer oss til neste punkt; patent utøvere må også ha gode skriveferdigheter. Utkastet en kvalitet Patentnummer program er kjedelige arbeid som krever det absolutte best innen skriftlig kommunikasjon.


I tillegg er en sterk bakgrunn i vitenskap eller teknologi et must. Du må forstå nøyaktig hva har blitt oppfunnet for å skrive en kvalitet patent-programmet.


Til slutt, som et Patent Practitioner, bør du besitte en tørst etter never-ending kunnskap. Du vil være rett på cutting edge of forskning og utvikling. Du blir stadig utsatt for nye og spennende funn nesten før noen andre!


Kroner og øre
Det er million dollar spørsmålet. Hva kan du forvente å tjene som en profesjonell i feltet patent lov? Vel, Lønnsskalaen varierer fra $45.000 opp til $250,000 + for Patent utøvere og avhenger av mange faktorer (Ja jeg skjønner det er ganske en span).


Først, som vi allerede har eluded, hvis du er en vitenskapsmann eller ingeniør uten en lov grad vil du bli klassifisert som en Patent-Agent når du passerer Patent Bar eksamen. Hvis du har en lov grad og regnes allerede en advokat, klassifiseres som et Patent advokat når de har bestått eksamen. Som et Patent advokat med samme nivå av erfaring som en Patent-Agent, vil du vanligvis tjene høyere inntekt fordi i tillegg til skriving og prosecuting patenter, du kan også beskytte patenter i en domstol.


Det andre vil nivået ditt grad avgjøre betaling. Hvis du har en Bachelor's degree i ditt bestemt område av kompetanse, vil du vanligvis gjøre mindre enn noen med en overordnet eller en doktorgrad.


Tredje, din erfaring nivå vil gjøre en forskjell. Tidligere stillinger vil telle når factoring lønnen. Antall år du har jobbet som tekniker eller vitenskapsmann vil gjøre en forskjell. Desto mer erfaring du har, vanligvis mer verdifull du vil bli oppfattet av selskapet. Jo lenger du har jobbet i feltet av patent lover, jo høyere betaling blir også.


Til slutt, der du søker ansettelse gjør en forskjell i din lønn. Advokatfirmaer vanligvis betaler mest, mens en teknologioverføring avdeling på et universitet vanligvis betaler minst. Videre, stat og by du søke om arbeid i vil også spille en faktor.


Varm handelsvare
Bedrifter i vitenskap og teknologi sektorer hensyn patenter som deres livslinje. Derfor kan å få status som registrert Patent utøveren åpne mange karriere dører for deg.


Siden felt av forskning og intellektuell eiendom er så sammen, kan du forestille deg nye karrieremuligheter som du ville være forevist med Hvis du var opplært i begge områder. Videre, som en vitenskapsmann eller ingeniør, møttes de fleste av kvalifikasjoner er nødvendig for å oppnå registrering som Patent utøveren vanligvis allerede. Det er sannsynlig at ditt eneste krav kan være å passere Patent Bar eksamen. Det er et vanskelig hinder, men i forhold til tid og penger du allerede brukt til å bli en vitenskapsmann eller ingeniør, tid og penger som er nødvendig å bestå Patent Bar eksamen er rimelig.


I dagens uforutsigbar arbeidsmarkedet er utvide dine ferdigheter fornuftig, særlig når dette kan oppnås for en relativt lav kostnad og lite tid. Sammenlignet med å få en grad, er sette til side enda et år (selv om det kan fullføres i mye kortere tid) til å lære om patent rettsforfølgelse-prosessen og ta Patent Bar eksamen veldig rimelig. Spesielt når du ytterligere vurdere det faktum at det åpnes en helt nye karriere-dør for deg. Om du ønsker en komplett jobb endring eller ønske om å bli mer salgbar for teknologiselskaper basert, er få ferdigheter alltid et smart trekk å gjøre.

No comments:

Post a Comment