Friday, January 27, 2012

Nettbasert læring er ikke For alle

Nettbasert læring er en stor sprang fremover i å gjøre utdanning mer tilgjengelige for millioner av amerikanere som ikke ville bare har tid eller ressurser til å motta en universitetsgrad eller teknisk sertifikat. Den lar folk fra hele landet, selv i ekstern eller landlige områder å plugge inn teknologi som lar dem lære, med sin egen hastighet og på sin egen tid.


Men fjernundervisning er ikke for alle, og noen mennesker trenger kjent rundt et ekte klasserom og en virkelig lærer for å lære. Det er fordi vår tradisjonelle utdanning modell funksjoner tre viktige komponenter som har vist seg for å være effektive i å hjelpe å utdanne stort antall personer. Disse komponentene er menneskelig lærer uttrykk og forklaring, student OneNote-basert på lærerens presentasjon og peer-kommunikasjon mellom elevene er tilrettelagt av læreren.


Ingen av disse elementene finnes i fjernundervisning og resultatet blir en fremmed måte for studenter, gammel eller ung, motta og behandle informasjonen for å lære.


For å kunne lykkes i fjernundervisning må vi finne en måte å overvinne det faktum at disse tradisjonelle elementer mangler i våre online education. Noen mennesker kan gjøre det, og andre ikke.


Andre hindringer for fjernundervisning inkluderer å ha muligheten til å være selvtillit motivert og gjøre alle nødvendige arbeidet inkludert studerte til å bli vellykket. Hvis du ikke kan studere eller fullføre oppgaver uten overvåking og sporadisk dytte fra en lærer kanskje deretter fjernundervisning ikke for deg. På samme måte hvis du ikke har disiplin til å delta i alle online-eventer, og for å beskytte din tid og rom fra avbrudd og distraksjoner vil du finne det svært vanskelig å gå gjennom en fjernundervisning programmet.


Fjernundervisning kan ikke være for deg også hvis du allerede har et travelt liv som medfører en masse tid og ansvar. Du kan prøve og studere som du se over barna ved bassenget, men før eller senere ett av barna vil ved ulykke eller design trekker du bort fra din studier. Du kan prøve og gjøre en fjernundervisning programmet mens du arbeider 60 timer på kontoret, men til slutt er det noe som vil gi, og det er sikkert å bli lekser-tildeling.


Fjernundervisning er virkelig en gigantisk skritt fremover i ved hjelp av teknologi for å forbedre våre liv og utdanning. Bare husk at det ikke kan være riktig for deg, i det minste akkurat nå.

No comments:

Post a Comment