Saturday, January 21, 2012

Falsk fjernundervisning grader - hvordan kan du fortelle?

Med økningen i etterspørselen etter online fjernundervisning grader, har mange lurekunder opplæringsinstitusjoner mushroomed over Internett med den eneste hensikten å dra nytte av uskyldige studenter som søker for en ekte grad. Disse såkalte "høgskoler" tiltrekke ofte søkere med sine attraktive programmer som er skryte av enkel oppgradering, lav skolepenger, ingen undersøkelser og kreditt gitt for livet oppleve, alle som bare lyd for godt til å være sant. Noen av dem gå selv til omfanget av prospecting for kunder ved å sende ut masseutsendt e-post siterer universitetet grader for salg.


Derfor, med alle forvirring som er generert, hvordan kan elevene sieve ut ekte fra det lurekunder? Dette kan være spesielt vanskelig for avstand innlæring programmer når elevene praktisk talt gjør sine valg basert på hva som skal vises på et nettsted. I mange tilfeller, spesielt for internasjonale studenter, kan det ikke være mulig å gå til fysisk webområdet av et college før du registrerer. Med dette, vil gjøre valg virkelig avhenger utseendet og innholdet på et nettsted, som noen ganger ikke kan være en nøyaktig dommer av creditability av en college.


En av de kvalifiserende faktorene som kan benyttes av studenter vil gjøre riktig kontraktnummer beslutninger er ved å bestemme hvilken type college akkreditering som er blitt mottatt av sine college of vurdering. Hvis college vaguely sier seg selv som å ha "landsomfattende eller verdensomspennende akkreditering" uten spesifikt hvilke regionale akkreditering kroppen som sier det er akkreditert med, så sannsynligvis denne college har ikke legitime akkreditering.


I USA, er høyskole akkrediteringssystemer tildelt av en av følgende seks akkreditering byråer som er alle utpekt ved National Board of Education - New England tilknytning av skoler og høyskoler (NEASC), North Central tilknytning av skoler og høyskoler (NCA), midterste stater tilknytning av skoler og høgskoler (MSA), sørlige tilknytning av skoler og høgskoler (SACS), Western tilknytning av skoler og høgskoler (WASC) og Northwest tilknytning av skoler og høyskoler (NWCCU). Hver etat har blitt tildelt ansvaret for å sørge for akkreditering for skoler i bestemte stater. Derfor, det ville være best å utføre kontroller på en bestemt online grad institusjon med byrået tilbyr college akkreditering for staten der college er registrert i.


En annen fortelle tale-tegnet av falsk grader tilbys er når universitetet annonserer seg gjennom masseutsendelse e-post med universitetet grader for salg. Mange lurekunder fjernundervisning institusjoner tære på folk som er desperat for en grad, men har ikke tid og penger å gå for utdannelse. Som er grunnen til at disse høgskolene skryte av grader uten noen undersøkelser, klasser, studere eller enda venter. Det er selv nettsteder som tilbyr grader for bare noen få hundre dollar som kan bestilles og mottatt innen 7 dager. Videre, noen av dem har tvilsomme webadresser, sier akkreditering fra organer som ikke er en av de seks ovenfor. I tillegg, de tilbyr faste priser for sine Master, Bachelor's, og selv doktorgrad grader. Deres begrunnelse for belønner grader vil være for å gi kreditt til livet erfaringer som en hvilken som helst type av arbeidserfaring, utdannings-bakgrunn, seminarer eller fellesskapstjenester deltok samt reisetips erfaring, hobbyer og selv på antall bøker som en person har lest!


Som konklusjon, som bevissthet om falsk grader øker blant potensielle arbeidsgivere, kan grader som er innhentet gjennom en legitim avenue utdanning noen ganger forveksles med lurekunder grader for. Den beste fremgangsmåten hvis du vil velge et college ville derfor ideell basert på legitime college akkreditering tildelt av myndighetene i utnevnt til de respektive høgskolene.

No comments:

Post a Comment