Wednesday, January 11, 2012

Kostnaden for en høyskole utdanning

Kostnadene ved en høyskole utdanning fortsette å stige som en varm luftballong, og mange frykter at de vil snart være ligger utenfor deres kontroll. Noen eksperter har beregnet at kostnaden for en gjennomsnittlig fire år-program på en offentlig høyskole eller universitet kan koste så mye som $100, 000,00 i femten år fra nå. Det er mye penger, uavhengig av din nåværende inntekt.


Den gode nyheten er at du kan spille nå for å unngå at super-hit senere. Du vil kanskje ikke kunne kontrollere kostnadene for en skoleutdanning, men du kan finne måter å leksjon som blåser. En måte er gjennom en spareplan 529 høyskole utdanning og selv Hvis barnet ditt ikke vil gå til universitetet senere kan du gynge den over til noen andre i familien som gjør.


En 529 plan er oppkalt etter sin inndelingsnummer i IRS-koden er en spareplan for skoleutdanning, og når du åpner en konto du har en rekke alternativer å velge mellom.


Disse alternativene omfatter prepaying undervisning ved en kvalifisert utdanningsinstitusjon til dagens undervisning priser, eller du kan spare penger i en skattefrie utsatt konto som bare kan brukes til å betale for utdanning til fremtidige undervisning priser.


529 kontoer fungerer fordi inntektene dine investeringer vil vokse til å dekke høyere kostnadene ved fremtidige utdanning, eller du vil ha allerede forhåndsbetalt for barnet ditt høyskole utdanning. De fleste mennesker favør sparekonto alternativet fordi de føler seg som er mest attraktive, men det virkelig avhenger på din individuelle økonomi og risiko toleranse.


En 529 plan er en stats-støttet investering-program. Det betyr at staten setter opp plan med en asset management selskap, og du åpner en 529 konto med det asset management selskapet som må leve med Statens ønsket plan funksjoner. Du fortsatt eier kontoen, og du angir en barnet som mottaker av denne kontoen. Alle dine forretninger vil være direkte med asset management selskap som er utpekt til å administrere 529 plan for staten.


Avhengig av status bor du i det blir avvik i noen av prosedyrene som du må følge og forholdene på asset management selskaper investering strategier. De fleste planer er svært like, men det er ingen begrensninger på hvilken stat du velger å investere i, så det kan være verdt mens du sjekke rundt.


Uansett hvilken plan eller alternativet du velger en 529 plan vil hjelpe lindre dine bekymringer om hvor du vil måtte betale for barnet ditt høyskole utdanning.

No comments:

Post a Comment