Sunday, January 22, 2012

Hvorfor er noen Online grad høgskoler bedre enn andre?

En student som er på utkikk etter online grad høyskoler ville trolig har vært overbelastet med mange alternativer markedsført til dem over Internett. Derfor er det ikke rart at mange elever føler forvirret på høyre college-valget som de ikke kanskje vet hvordan å spiker ned fordeler visse høyskoler har over andre. Selv om mange berømte høgskoler belaste høyere avgifter på sine kurs, kan ekstra kostnadene påløper ikke nødvendigvis bli rettferdiggjort av fasiliteter, anerkjennelse og pedagogiske verdien som de leverer til studenter.


For en ting, er ulike online høgskoler akkreditert av ulike myndigheter. Derfor er det viktig å finne ut om grader tilbys faktisk akkreditert av relevante pedagogisk association for bestemt tilstand. Ellers du kan ende opp med å ha en grad som ikke er gyldig, og bli avvist av din arbeidsgivere. Det er også ganger når høyskoler kan være i ferd med å bli akkreditert. Derfor er denne informasjonen viktig for deg som sine programmer for akkreditering kan bli avvist av myndighetene senere.


Når du er sikker på av en høyskole akkreditering, bør du deretter bestemme historien til college. Hvor mange studenter har ble uteksaminert i forhold til innmelding tallene? Hvor lenge har kurset blitt tilbudt? Besvare disse spørsmålene vil gi deg en idé på nivået av erfaring og ekspertise som college har å tilby for bestemt kurset du vil bruke. Tross alt, du betaler dem for online education og fortjener å få verdi for pengene.


Bortsett fra at vil ulike høgskoler ha adjunkt av forskjellige utdanningsnivå. Selvfølgelig, ville det være best at et college har mer adjunkt med Ph.D. kvalifikasjoner. De fleste forelesere bør i det minste har en mastergrad i rekkefølge for dem å kvalifisere undervisning en undergraduate kurs. Igjen, kvaliteten og kvantiteten av adjunkt vil gi deg en god sporvidde på college-standarder.


Du kan også sjekke på foreleser-elev-forhold college foreslår. Online education skal lykkes, må bør foreleser-elev-forhold ideelt sett være lav. Bedre høgskoler vil anerkjenne betydningen av dette, og vil sikre at de ikke over-enroll sine online studenter for å opprettholde kvalitetsnivå på sine kurs. Med en lav ratio-nummer, studenter være trygg på å ha tilstrekkelig tid til å arbeide med adjunkt.


Bortsett fra at pålegge ulike høgskoler ulike regler på sine elever. For eksempel tillate noen høgskoler studenter å gå på overdrive-modus og fullføre sin kreditt-timer over en kortere tidsperiode. På den annen side, har andre høyskoler en minimum kurset studie-periode som en student kvalitetssikret og derfor vil ikke være tillatt å akselerere eller ta opp ekstra kreditt timer for kurset. Det er gode og dårlige til begge disse scenariene som enkelte høgskoler vil sikre kvaliteten ved ikke å tillate studenter å ofre kvalitet for hastighet for ferdigstillelse. Det er derfor opp til skjønn studenten å avgjøre hvis bremse ned på deres selvfølgelig ville være akseptabelt å deres omstendigheter.


Til slutt, alltid ber om et hotline tall fra online college som du planlegger å melde deg på. Legitime høgskoler vil ha et tall, og noen kvalifisert til å svare på dine spørsmål når du trenger hjelp. Ring dem opp før du registrere og teste dem ut ved å spørre et par spørsmål. Også, sjekk med dem på andre tall og passende tidspunktet som du kan kalle bør du støter på problemer med din coursework. Gjennom praktisk erfaring og gut feeling er det deretter skal du kunne foreta en riktig beslutning om hvordan du velger riktig college for online education-opplevelse.

No comments:

Post a Comment