Thursday, January 5, 2012

Gode grunner til å få en høyskole utdanning

Hvis du bestemmer deg for at du vil velge din egen karriere og lære å bli en ekspert på feltet får du nesten helt sikkert har en høyskole utdanning. En høyskole grad er en forutsetning for mange yrker og uten en du kanskje ikke engang kommer inn døren på mange selskaper. Men det er mange gode grunner til å få en høyskole utdanning. Her er noen til å tenke på.


College vil gi deg en bedre forståelse av verden der du bor og alle som har kommet før du: kunst, historie, kultur, språk, vitenskap. Kunnskap er makt og tingene du lære i Agder vil hjelpe deg å passere denne kunnskapen videre til familien og til fellesskapet.


College lærer du ikke bare hvordan å bli ekspert i valgte felt av studien, men det vil bidra til å holde deg oppdatert på de nyeste trender og utviklinger i dette området. Som vil få deg en verdifull ansatt, som er et flott tillegg til eventuelle team, og en kilde til informasjon for alle nye medarbeidere.


College hjelper deg med å håndtere endringer som skjer i vårt land og verden. Du vil lære og lytte til ulike synspunkter og bedre forstå din rolle som en borger i et flott og levende demokrati.


College vil åpne øynene for nye muligheter som du aldri har drømt om før. Dette kan gi deg å bringe positive endringer til livet og fellesskapet. Det kan selv inspirere deg til forskning og opprette cures for uhelbredelig sykdommer og forskjellige måter å redusere samfunnet konflikter.


College hjelper deg med å bidra mer til American livsform, til frihet og demokratiske idealer. Du kan velge å følge en politisk bane eller kjøre på valgt kontor. Selv om du ikke du vil være en informert og utdannet velgerpanel


College hjelper deg med å tjene mer penger og gå videre raskt i din valgte karrieren. Gjennomsnittlig gjør college nyutdannede mer enn doble årlig lønn av high school nyutdannede og over en levetid ofte lage en million flere totale dollar.


Men kanskje viktigst av alle college grad vil være en inspirasjon for familie og venner. De vil se at du har lyktes i å oppnå drømmen din og de vil tro at deres drømmer er mulig også. Kanskje det av seg selv er en god nok grunn til å få en høyskole utdanning.

No comments:

Post a Comment