Wednesday, January 18, 2012

Planlegger å jobbe utenlands

Jobbe i utlandet kan være en spennende, givende og horisonten utvide erfaring; og hvis du tar deg tid til å planlegge nøye før du går, du vil få overgang til oversjøiske arbeidet plassere en jevn og vellykket en.


Så hvis du vurderer å flytte utenlands for å ta opp en midlertidig tildelings- eller du ønsker å flytte utenlands permanent og finne arbeid det er i utgangspunktet tre viktigste aspektene utstasjonering du trenger å tenke på før du foretar flyttingen, og denne artikkelen undersøker dem for deg.


1) Plasseringen


Med mindre du er han flyttet av din arbeidsgiver til et fast sted, vil du raskt oppdage at det er en stor, bred verden, og du har derfor en stor mengde valg når de vurderer hvilke land som best passer din livsstil og krav. I et forsøk på å begrense søket litt vurdere noe land du er interessert i på bakgrunn av følgende vurderinger:-


i) lokasjonens avstand fra ditt hjemland og familie og venner – Husk at det vil være ganger du ønsker eller trenger å returnere hjem og/eller å fange opp med gamle ansikter. Hvor enkelt og rimelig blir det for deg å gå 'hjem' skulle behovet oppstå og hvor enkelt vil det være for venner og familie å komme og besøke deg?


II) været-noen land er mer eller mindre gjestfrie i været vilkårene, og noen som opprinnelig heralds fra nord tropiske Queensland kan det være en kamp for å takle våt, grå vintre i England for eksempel og noen fra Canada kan finne er et sjokk coping med søke sommertemperaturer i Spania. Tenkning om din ideelle oversjøiske plassering fra et perspektiv av været kan også kutte ned valgene dine!


III) din familie – spesielt hvis du er expatriating med barn må tenke nøye om helse og utdannelse fasiliteter tilgjengelig utenlands og også om å få avgjørende forsikringer på plass før du går. Noen land er dyrere og restriktiv enn others…bear dette i bakhodet.


IV) språkbarrierer – Hvis du vurderer å flytte til et land hvor morsmålet er annet enn din egen vil dette begrense sysselsetting prospekter? Kan du løse dette ved å lære språket før du går eller trenger du revurdere din destinasjon?


2) Sysselsetting


Er du en profesjonell i en gitt industri, eller har du en fleksibel ferdighetssett som lar deg søke arbeid i mange forskjellige sektorer? Gjør din kvalifikasjoner oversette gunstig og overføre direkte utlandet? Hvilke sektorer vil du arbeider i, i hvilket land kan du finne arbeid i et yrke som passer deg?


Disse er alle spørsmål må du vurdere nøye. Neste, hvis du flytter utenlands permanent må du være praktisk og realistisk, og vurdere på lang sikt sysselsetting utsiktene for deg, din ektefelle og eventuelle andre familiemedlemmer som følger deg... om du kan finne sysselsetting i dag hvor lett ville den være å endre arbeidsgiver eller fremme din karriere senere i livet?


Deretter bør du undersøke ønsket sted, nøye og finne ut om du må arbeide tillatelser, bosted visum og tillatelse til å arbeide og bo i utlandet, hvis så du bør få ballen rullende og gjelde så snart som mulig i tilfelle noen papirarbeidet og administrative forsinkelser.


Også vurdere beskatning og økonomiske aspekter av arbeider abroad…remember at hvis du går til en lav pris land økonomien vil trolig betale lavere lønn enn du er vant til, vil dette være nok til å opprettholde din ideelle livsstil?


3) Overnatting


Sist men ikke minst er tanken på å finne et sted å bo i utlandet. Ved å nå vil du ha en klar favoritt i lokasjonen innsatsen, men nå må du undersøke eiendommen markedet og om det er enkelt og rimelig å leie overnatting når du kommer, og om, lang sikt, er det mulig for utenlandske statsborgere å kjøpe freehold eiendom i utlandet.


Hvis du har tenkt på å flytte utenlands permanent du må også tenke på flytte husholdning eiendeler og personlige effekter med deg, og hva med transport av din pets utlandet også?


Det finnes mange flyttetjenester selskaper som er spesialister i flytting av enkeltpersoner og familier i utlandet, disse selskapene har en fantastisk ferdigheter basere kan hjelpe deg med hvert eneste aspekt av prosessen. Hvis på den andre siden du er på et budsjett eller ønsker å jobbe utenlands i en kortere tid bruker Internett å finne fora og informasjon nettsteder dedikert til expats, jobber i utlandet og de bestemte landene som du er interessert i, og du vil raskt bli forbløffet vell av uvurderlig informasjon der ute.

No comments:

Post a Comment