Tuesday, January 24, 2012

7 Strategier For å lykkes med fjernundervisning

Fjernundervisning har åpnet dørene for mange elever, spesielt for de som ikke har råd til å betale for de høye gebyrene av heltidskontor kurs. Selv om online fjernundervisning kurs har mange fordeler over på campus grad kurs, kommer mange faktorer i spill for å kunne gjøre dette en suksess for studenter. Grunnet forskjellene i måten blir at utdanning levert og ervervet, justeringer og endringer i tilnærminger må gjennomføres.


1. Selecting høyre fjernundervisning skole
Det første elementet for suksess er å velge riktig avstand læring skolen. Det er mange samvittighetsløs "grad mills" rundt i markedet som bare er opptatt av å selge sine grader uten å tilby gode utdanning og rikelig student støtte. Som et resultat grader tilbys av disse institusjonene gjenkjennes kanskje ikke, eller kan noen ganger også betraktes som lurekunder grader. Hvis du vil unngå dette, gjør riktig bakgrunn-sjekk på institusjonen du vurderer med relevante myndighetene å kontrollere på deres akkreditering og autentisitet før du registrerer deg.


2. Kost-nytte analyse
Noen studenter melde deg på en online avstand læring kurs uten å gjøre en cost benefit analyse av tar kurset i første omgang. Det er et kjent faktum at å få en utdanning krever en hefty sum investering. Men skal dette sammenlignes med potensielle ekstra inntekt som kan genereres fra i graden at er opptjent. Bare da kan den fullstendige belønningen bli høstet fra oppnår en online grad.


3. Grad posisjonering arbeidsgivere
Det har vært mange tilfeller der arbeidsgivere var skeptisk til gyldigheten av online grader. Med så mange online institusjoner selge grader, er det berettiget for arbeidsgivere å utvise forsiktighet. Selv om en fjernundervisning grad kan være 100% lovlig, ville det hjelpe hvis du har tilstrekkelig forklaring på akkreditering av graden for å unngå misforståelser. Ved å legge vekt på at den akkreditering kroppen som akkreditert ditt institusjon eller programmet er anerkjent av US Department of Education samt CHEA, kan du deretter eliminere noen tvil at arbeidsgivere om gyldigheten av grad.


4. Utøve disiplin, besluttsomhet og tid ledelse
I faktiske løpet av studien, mange studenter mangler disiplin og fokus og er derfor å holde følge med online leksjoner og tildelinger. Det er svært viktig for avstand innlæring elevene å ha god vilje til å lykkes, så det er svært enkelt å få de-motivated og distrahert når du er alene med ingen jevnaldrende. God tid management sammen med kommunikasjon med andre elever ville gjøre gode tiltak for suksess.


5. Gjøre full bruk av innretningene
Mange avstand læring online kurs tilbyr online forelesninger og e-post korrespondanse forenkle kommunikasjonen med forelesere, veiledere og andre elever. Disse fasilitetene skal tilføres så mye som mulig som det gir en kobling tilbake til utdanning institusjonen. Videre, dette ville være en stor kilde til motivasjon for å holde progresjon gjennom i løpet av studien.


6. Utnytte kreditt overføringer
De fleste institusjoner for avstand læring tillate studenter å overføre deres kreditt fra andre kurs som de hadde tatt fra andre universiteter og høyskoler. På denne måten elevene får ikke gjenta det de allerede har lært. For at du skal kunne gjøre dette, er det viktig for avstand innlæring studenter å få utskrifter og resultater fra sine tidligere skoler og sende dem til sine fjernundervisning online universitetet for å skaffe kreditt overføringer.


7. God utnyttelse av teknologi for utdanning
Det siste elementet for avstand innlæring suksess det muligheten til å gjøre full bruk av bekvemmeligheter at teknologien har å tilby. Mange online universiteter gi studentene med online forskning-ressurser som er verdifulle for å fullføre oppdrag eller produsere forskningsrapporter. Kostnaden av fasiliteter som virtuelle biblioteker og elektroniske bøker har trolig blitt tatt med i avgifter som betales, og derfor er det fornuftig å benytte disse fasilitetene til fulle.

No comments:

Post a Comment