Friday, January 13, 2012

Flere måter å bruke skattesystemet betale høyskole utdanning kostnader

I tillegg til utdanning IRAs og føderal skatt er kreditt det mange andre måter å bruke beskatning-systemet til å betale for høy og økende kostnadene ved en høyskole utdanning. Du må vurdere alle disse skattemessige fordeler for å sikre at du kan dra nytte av denne formen for offentlig støtte til familier som hjelper sine barn får en høyere utdanning.


Noen andre måter å la skattesystemet betale for noen av familiens høyskole utdanning utgifter inkluderer fradragsberettiget utgifter, delen 529 planer, vanlig IRA'S, besparelser obligasjoner, investere på ditt barns vegne, og setter barnet ditt arbeide for deg.


Du kan trekke opp til $4000 per år i kvalifisert pedagogiske utgifter, men du kan ikke kombinere et fradrag og en skatt kreditt for samme student i samme år. Du kan imidlertid dele fradrag og kreditt hvis du har mer enn ett barn som kvalifiserer seg.


Mange mennesker også bidra med penger til delen 529 planer som er oppkalt etter delen av IRS-koden som regulerer disse planene kan du også sette penger inn såkalte delen 529 planer. Delen 529 planer er regulert av tilstandene ansette en asset management selskapet til å se etter business siden. Du kan bidra til disse planer for fremtidige høyskole utdanning og inntekter som er lagt til midler er tax-free.


Nå kan du også bruke din vanlige IRA straff-fri Hvis du ønsker å bruke noen av det betale for kvalifiserte pedagogiske utgifter. Du kan trekke opp til $2500 i renten som er betalt for pedagogisk lån som en over-the-line fradrag. Som mange andre fradrag er disse fordelene ikke tilgjengelige for enkel eller dobbel høy inntekt inntekter.


Men kanskje den enkleste måten å få beskatning monies jobber for barnet ditt høyskole utdanning er gjennom en spesiell USA besparelser Bond utelukkelse. Du kan utelate en del av interesse som påløper på slike obligasjoner Hvis du oppfyller visse kvalifiseringer. De kvalifiserte inkluderer å ha betalt utdanning utgifter i året forløsningens; er ikke gift og innlevering separat, og hvis du møte generelt basere inntekt restriksjoner.


Enda en måte å slå taxman og spare penger på høyskole utdanning er å gjøre investeringer i dine barns navn. Barn under 14 står overfor en mye lavere skattesats, og selv som sine inntekter vokser vil det sannsynligvis være med en lavere hastighet enn din. Bare pass på at investeringen er i barnets navn og bli på deres gode side fordi slutt at pengene er deres.


Den siste måten å møte høyskole utdanning trenger at works for noen mennesker er å leie barna dine hvis du er selvstendig næringsdrivende. Er det noen begrensninger, men igjen ethvert beløp du gi barna bør plowed tilbake i sin egen eller familiens høyskole utdanning fondet.

No comments:

Post a Comment