Tuesday, January 3, 2012

Fordelene ved en høyskole utdanning For kvinner

En høyskole utdanning tilbyr mange fordeler til alle mennesker som Meld deg på en høyskole eller universitet. De inkluderer økt kunnskap og bevissthet om seg selv og verden rundt dem, følelse av personlige formål og stolthet og viktig muligheten til å forbedre sine opptjening makt i et vanskelig miljø.


Men kvinner kan særlig dra nytte av en høyskole utdanning og forskningsstudier har gitt noen harde bevis til å bevise det punktet. Men det er ikke enkelt for en rekke årsaker for kvinner å komme til college og å fullføre college grad som vil tillate dem å høste disse fordelene.


Barrierene mot kvinner delta college inkluderer økonomi, sosiale stigmatization og familie ansvar. For mange kvinner det er vanskelig å be om deres familier å hjelpe dem i behandlende høyskole eller universitet, spesielt er deres familie bor på en lav inntekt, eller hvis det er andre mannlige søsken som deler målet om en høyskole utdanning. Hvis en kvinne har en høy faglig stående eller atletisk prowess som vil gi dem et stipend, de enten velger ikke å delta eller er økonomisk ikke har råd til det.


Til tross for fremskritt i likhet mellom kjønnene finnes det fortsatt en grad av sosiale stigmatization som vedvarer rundt kvinner deltar høyskole eller universitet. Dette er utbredt i enkelte samfunn og innen noen kulturbakgrunner. Det er også noen svært reelle og oppfattes diskriminering mot kvinner søker en høyere utdanning som hindrer at mange kvinner søker målet.


Familie ansvar også begrense noen kvinner fra behandlende college. Dette inkluderer å ha sine egne barn i en tidlig alder, måtte omsorg for eldre eller skrantende slektninger, eller bare å være nødvendig å hjelpe til med kollektive hevingen av deres siblings. Alle disse faktorene gjør det vanskelig for noen kvinner å få en høyskole utdanning.


Men for de kvinnene som kan gjøre det til college og tjene en universitetsgrad, fremtiden er som starkly lys, og det er mørkt for kvinner som ikke gjør. Over bor halvparten av African American kvinner alder 25 eller eldre som hodet husholdninger og har nøyaktig 12 års skolegang under fattigdomsgrensen. Etter bare ett år postsecondary utdanning kuttet prosenten for de familiene som lever i fattigdom med mer enn halvparten, til 21 prosent.


I tilfelle av andre minoriteter lever om lag førti prosent av familier ledet av Latinas med nøyaktig tolv års skolegang i fattigdom. Tallet faller til 18.5 prosent med minst ett års postsecondary skolegang. For hvite kvinner, prosentandelen av de som lever i fattigdom faller fra 22 prosent til 13 prosent med ett års høyere utdanning. Annen statistikk bære ut dramatiske virkningen av en høyskole utdanning på kvinners liv. For eksempel reiser en knytte grad kvinners inntekt med 65 prosent over sine inntekter med en high school diploma.

No comments:

Post a Comment