Tuesday, January 17, 2012

Arbeide på Home Jobs vs. selvbilde Sysselsetting

Ikke alle som er interessert i å eie sine egne hjem virksomhet, men mange mennesker er interessert i å slippe ut av rotte rase litt. Flere og flere jobber er tilgjengelige der du kan arbeide hjemmefra. Og siden produktiviteten vil trolig bli bedre jobber hjemmefra, vil du trolig tjene mer penger. Den andre fordelen er at det ikke koste så mye penger å jobbe hjemmefra, siden du ikke lenger har commuting utgifter, Lunsjpakker ut utgifter eller samme klær utgifter. Disse er store fordeler.


Bare fordi du ikke vil skal eie din egen hjem basert virksomhet betyr ikke at du ikke kan arbeide hjemmefra. Alt det innebærer en endring i tankesett og litt innsats.


Anbefalt lesing


Hvis du er interessert i å lære mer om denne måten å tenke, finnes det noen bøker du sannsynligvis bør ta en titt på. Jeg anbefaler Joe Dominquez bok dine penger eller Your Life. Denne boken vil gi deg et helt annet perspektiv på hvor mye penger du gjør kjøring til og fra 9-til-5 hver dag.


Et annet par gode bøker er Die brøt og Live rike, som begge er skrevet av Stephen Pollan og Mark Levine. Disse to bøkene vil også hjelpe deg med å definere dine egne personlige ideer om arbeid og hvor det passer inn i ditt liv.


Anbefalinger om hvordan du arbeider hjemmefra


Det ville være relativt enkelt på dette punktet til flere jobbmuligheter for arbeid på home-listen og kaller dette en ferdig artikkelen, men virkeligheten av 21st century arbeidsplassen er at telecommuting og arbeide hjemmefra blir mer og mer vanlig. Og nesten alle jobb kan gjøres fra hjem nå.


Min anbefaling for alle som ønsker å bytte til en arbeidet hjemme jobb er å snakke med sjefen din gjeldende om hvorvidt du kan få lov til å arbeide hjemmefra. En bred tenkende sjefen med sin finger på pulsen av virksomheten realitetene i dag vil forstå at hvis hun ikke kan tilpasse ditt arbeid fra hjem-forespørselen, deretter vil du antakelig en annen som vil.


Hvis det ikke virker, alt du trenger å gjøre er start leter etter arbeid. Noen av mange få en jobb eller finne sysselsetting nettsteder der ute er nødt til arbeid fra hjemmefra jobber som er tilgjengelige, så vel som mer tradisjonelle jobber. Alt du trenger å gjøre er å søke etter dem.


En titt på eie din egen virksomhet


Men ikke utelukke starte din egen hjem basert virksomhet enten. Mange folk finner dette mer gledelig enn arbeidet for noen andre, og de vind opp å tjene mer penger enn de noensinne trodde var mulig. Det var min erfaring, og det var også min kone.


Beste arbeidet hjemme jobb er den hvor du er din egen sjef.

No comments:

Post a Comment