Saturday, January 28, 2012

Fjernundervisning studier Tips

Nettbasert læring er en fantastisk ny måte å få en avansert utdanning. Gjør det mulig å arbeide hjemme på tidsplanen, og den lar deg angi ditt eget tempo for læring. Men husk, du har fortsatt å gjøre alt arbeidet. Det er akkurat som den gamle ordtak lett gjør det; men gjør det!


For å kunne lykkes i å oppnå dine mål for fjernundervisning du nødt til å utvikle en følelse og en kilde til personlig motivasjon, og du må også god studie vaner. Bare så vellykket studenter nesten alltid har god studie vaner, så er også din online suksess som er direkte knyttet til gode studier i din fjernundervisning programmet. Her er noen tips for å hjelpe deg med å få startet på høyre foten.


Sette opp en tidsplan for studien, og hold deg til den. Hvis du trenger å gjøre to timer av studie for hver online time deretter planlegge en fast tid når du vil gjøre din studere. Plukke en tid når du er minst sannsynlig å bli avbrutt, kan det være tidlig på morgenen før resten av din familie våkner opp, eller det kan være senere på dagen når alle er borte å arbeide eller skolen.


Ikke plukke rett før middag når alle er slappe av og fange opp på deres dag eller lytte til musikken deres favoritt, og veldig høyt. Du trenger fred og ro for å konsentrere seg. Noen mennesker studere i kjelleren eller selv garasje. Det spiller ingen rolle hvor det er så lenge det er praktisk, rolig og appellerer til studier.


Planlegge tiden din studie når alle andre er opptatt med sine egne aktiviteter. Det kan være når barna er gått til sport eller dans klasse eller når din ektefelle er på deres bowling kveld.


Det kan være lørdag morgen mens barna ser tegneserier eller din kone å sove i. Det hjelper hvis andre personer er opptatt fordi de ikke vil være i stand til å avbryte din studere.


Et annet tips for vellykket studere i ditt fjernundervisning programmet inkluderer skaper en mellomrom selv hjemme der du faktisk liker å bruke tid. Noen mennesker liker å studere på baksiden veranda på hyggelig dager eller foran en koselig brann på kaldere netter. Så lenge du er komfortabel er et bra sted å studere.


Prøv og beskytte den plassen ved å fortelle alle av din familie som dette området er utenfor grensene i løpet av studien-tiden. Utgjør en liten skilt som sier "Student på arbeid" eller enda "stille, vennligst". Du kan måtte fortelle dem noen ganger, særlig barn, men før heller enn senere vil de få det og respektere dine behov for denne studien tid og rom.

No comments:

Post a Comment