Friday, January 6, 2012

Komme klar For høyskole utdanning

De fleste eksperter anbefaler at så snart du angir high school du bør begynne å tenke om high school.
Du trenger ikke å plukke en høyskole eller program som du ønsker å søke på én gang, men du kan også ta klasser i videregående skole som du tror kan være nyttig for å hjelpe deg med å forstå deg bedre og bidrar til å identifisere mulige karriereveier for fremtiden.


Hvis du er en god utøveren kan du ønsker å prøve ut for en Idrettslag på high school. Universiteter er alltid på utkikk etter talent i et bredt utvalg av idretter og hvis kan nå elite nivå du kan trekke oppmerksomheten deres. Et stipend er en flott og gratis måte å delta på mange av de beste skolene i landet.


Her er noen andre foreslåtte ting du kan gjøre i år på videregående til å få deg klar for college.


I din freshman året du bør snakke med din videregående skole rådgiveren om de generelle kravene for å komme inn college, og du må bestemme om du vil ta college preparatet kurs. Som kan inkludere bestemte matematikk eller naturfag kurs og kanskje til og med et annet språk.


Sophomore året du bør vurdere å ta PSAT (foreløpige SAT). Som vil gi deg en ide hva SAT testen skal ut i fremtiden og også påpeke dine svakheter tidlig slik at du kan arbeide på dem. Du bør også fortsette å ta matematiske og vitenskapelige kurs som kan være av verdi for deg i college.


Livet vil bli der i din junior år du vil begynne å bestemme hvilken type høgskoler at du kan være interessert i å delta og begynne å besøke de nærliggende for å få et inntrykk av hva campus. Du må også se hva din økonomiske alternativer kan være, og det er en god idé å prøve ut en SAT å se hvordan denne prosessen fungerer.


I din senior året trenger du å ta din SATs og gå gjennom hvordan du fyller ut college programmer. Søke om stipender og sjekk ut FAFSA (gratisprogram for Federal Student Aid). Send ut programmer og delta på informasjon økter eller åpne house-økter som er satt på ved høyskoler har godkjent deg å få en følelse av at college.


Så er du klar til å velge din skole og starter pakking for ditt nye liv som en Høyskolestudent. Lykke til med studier.

No comments:

Post a Comment