Saturday, September 8, 2012

Spill for å vurdere når du er Arrangementsplanlegging

Barn elsker så mange ting om bursdag parter. Maten, bursdagskake og isen er på toppen av sine lister. Rett under disse favoritter er party-spill. Når barn delta bursdagsfest ser de frem til party-spill som de kommer til å spille. En stor årsak til dette er at party-spill har vanligvis en vinner, og at vinneren kan få en premie. Hva barnet ikke elsker en premie?


Hvis du tilfeldigvis være ansvarlig for arrangementsplanlegging for et barns birthday party er i misunnelsesverdig posisjon av å ha en hel rekke spill å velge mellom. En av de første tingene du bør vurdere er en alder av unge gjestene. Tydeligvis Hvis du er ansvarlig for underholdende en mengde av tre-åringer må du velge en aktivitet som ikke krever at spilleren har en lang oppmerksomhet span. Standard favoritter som pin halen på esel og varm potet er moro for barn som ikke har mestret ferdigheter som leser ennå. En annen moro spill som holder barna ler er å ha dem sitte på luft fylt ballonger under forsøk på å hente dem. Denne vanligvis resultater inne dem rullende rundt på gulvet som de returmeldingen av boblene.


Du kan vurdere en skattejakt for eldre barn. Dette er en stor aktivitet som kan holde barn opptatt og okkuperte mens du pleier å de andre aspektene av hendelsen. Du bare skjule noen objekter i hjemmet og trekke ut kart for barn å søke etter dem. En annen vri på denne ideen er åtseldyr hunt. I dette tilfellet du gi barn en liste over elementer som de har til å søke etter, og den som finner alle elementene først vinner en premie. Hvis barnet er virkelig begeistret for denne ideen kan du gjøre det midten av din begivenhet planleggingsprosessen. Kanskje velge en åtseldyr hunt tema for hele partiet inkludert invitasjoner formet som et forstørrelsesglass eller en jakten for å finne pizza har du skjult i et annet rom til middag. Barn elsker aktiviteter som dette, og det er en flott måte å oppmuntre sine junior detektiv ferdigheter.


For mer moden menneskemengder, kan du innlemme moro aktiviteter i Arrangementsplanlegging også. Kanskje et spill av charades eller en morsom styret eller et kortspill vil underholde et mer voksen publikum. Disse typer spill er en flott måte å sosialisere seg, og de også fungere som stress tabletter. Mange menn gjøre dette allerede når de har sine ukentlige poker kveld med sine venner. De kan ikke se den som en hendelse, men det er en fin måte for dem å komme sammen og utfordre hverandres dyktighet.


Avhengig av hendelsen du planlegger, kan det være en fordel å spille et spill eller to. Det holder hendelsen i bevegelse langs og gjestene vil sette pris på å ha en morsom aktivitet for å engasjere seg i. Mindre de vil sette pris på det enda mer hvis de vinne en premie for sin innsats.

No comments:

Post a Comment