Tuesday, September 4, 2012

Hva å gjøre etter at du har mistet den

OK, så du har mistet "den store" - avtale som skulle sette deg over toppen. Den som skulle katapulten din karriere til et nytt nivå, skille deg fra andre, forsikrer at du fikk denne kampanjen eller kanskje betale selv boliglån. Nå hva?


Når teppet blir trukket fra under du, er den vanlige reaksjonen sjokk og vantro. Tross alt, har du arbeidet på dette prosjektet for det virket som evig, og trodde alt var perfekt. Deretter uventede styrker plutselig materialized og torpedert din suksess. Den neste tingen du føler er sinne. Deretter kom depresjon og disillusionment.


Den virkelige utfordringen kommer etter du Bla gjennom disse følelser. Du må bestemme det neste trinnet. Hva du gjør her vil avgjøre om du skal kunne rygger eller spiral nedover i flere feil og mer depresjon. Beslutningene du gjør her er kritiske.


Nå er tiden for å gjøre disse tre viktige avgjørelser: (1) hva du skal fokusere på; (2) hva til å tro; og (3) hva du kan forvente – fra herfra og fremover.


VELG FOKUS


En av de mest dyptgripende og frigjørende Sannhetene oppdaget av behavioral forskere og psykiatere i de siste årene er at du kan velge hva du fokusere på – uansett hva som skjer i verden rundt deg. Her er et eksempel. Folk flest vet ikke at Walt Disney LED nederlag stor bedrift tidlig i karrieren. Mens bo og arbeide ut av sin onkel garasje, hadde Walt Disney opprettet en tegneserie tegnet kalt "Oswald the heldig Rabbit" og signert en kontrakt med Universal Studios å lage animerte kortfilmer om den lille furie critter ville bli vist før viktigste funksjonen filmen på kinoer. Kortfilmene hatt stor suksess, men i hans unge alder og naivete, Walt var ikke klar over at han hadde inngått bort rettigheter til tegn. Når hans kontrakt kom for fornyelse, Universal Studios nektet å fornye kontrakten og kunngjorde at det eid enerett til å lage filmer ved hjelp av "Oswald kaninen." Walt ble ødelagt.


Starter fra scratch, behøvde Walt desperat å komme opp med et nytt tegn. Han levde i garasjen var infested med rotter og mus. I stedet for sulking i sin elendighet, i stedet for å slå bitter, i stedet for innlevering av søksmålet, fokusert Walt på hva han hadde forlatt - hans gaver, talenter og evner- og hans utrolig fantasi. Hente inspirasjon fra hans elendig omgivelser, opprettet Walt en søt liten musen karakter at han heter "Mikke Mus." Og resten, som de sier, er historie!


Hva kan du gjøre når noen eller noe har trukket teppet ut fra under du?


• Først ikke ser bakover på hva "kunne ha vært."


• Andre, bo ikke på din vrede, eller den vil forbruke alle kreative energi og hjernen cellene. Disse er de samme hjernecellene du vil trenge å komme opp med din neste trekk.


• Unngå tredje søksmål hvis mulig. De eneste som bli rik i rettssaker er advokater.


• Fjerde, fokusere på gaver, talenter og ressurser du har igjen.


• Kontroller femte, en forpliktelse til å starte på nytt fra der du er.


Husk at "de" kan ta bort din office, statusen din og din inntekt. Men de kan ikke ta bort din vilje til å lykkes, din iboende evner, din intelligens eller din kreativitet. Disse er svært ting som har brakt deg alle tidligere suksesser. Disse gaver, talenter og evner har ikke gått hvor som helst. Uansett hvor du går, er de fortsatt med deg!


VELG KREATIVE, IKKE BLIND UTHOLDENHET


Vedvarende jakt etter målet ditt er en bra ting-så lenge det er den riktige typen av utholdenhet. Blind vedvarende er galskap! Creative utholdenhet er geni. Utholdende mot alle odds betyr ikke blindt ignorerer veiskilt. Hvis noe ikke fungerer, kan du endre den.


Soichiro Honda er et klassisk eksempel på kreative utholdenhet i aksjon. I 1945 ble Soichiro gjøre stempelet ringer på en liten plante i Japan. Anlegget ble ødelagt av en U.S. air raid sammen med det meste av det var i byen. Men Soichiro var en overlevende. Han valgte hvor du vil plassere hans fokus. Han samlet metall fra venstre over militære kjøretøy og fly og flyttet til en ny by for å åpne en liten fabrikk- og fortsatt på en liten skala. Slutten av krigen brakt en slutt til hans stempelet ring produksjonsvirksomhet. Selv om han overlevde krigen, kunne han ikke overleve slutten av krigen.


På slutten av andre VERDENSKRIG, hadde Tokyo og de fleste industrielle byer blitt ødelagt. Bensin var rationed og noen ganger umulig å finne, så han fulgte med en idé. I 1946, han tok vanlige sykler og installert små, militære overskudd motorer på dem og begynte å selge dem. Men han snart gikk tom for militære overskudd motorer. Det så ut som en annen blindvei.


Stoppet dette Soichiro? nei. Han bestemte seg for å begynne å lage sin egen liten motorer. Imidlertid var det ettall liten problem - han hadde ingen penger! Så han skrev brev til sykkel butikk eiere i hele Japan, forklarer sin idé om å gjøre motorsykler og ber dem om å investere. Med pengene som noen av dem investert, startet han produksjon sin egen motorer og motorsykler. De første motorsykler han gjorde var for stor og store og svært få japanske kjøpte dem. Var dette en annen blindgate?


nei. Soichiro lyttet til tilbakemeldinger og adjusted accordingly. Dette er hva kreative vedvarende er alt om. Soichiro endret sin tilnærming. Han strippet motorsykkelen ned og gjort det mye lettere. Den nye designen vant keiserens Award. I tid, denne lille motorsykkel fanget 60% av det japanske markedet og Soichiro begynte å eksportere dem til Taiwan. I 1948 ble etablert Soichiro Honda Motor Company, som er en av de største produsentene av biler og motorsykler i verden i dag.


Hva kan du lære fra Soichiro Honda? Sant overlevende vite forskjellen mellom blind utholdenhet og kreative utholdenhet. Hva om du sier, "men jeg er ikke en veldig kreativ person. Jeg er tom for ideer." Ta komfort - det er ingen grunn til å nytt hjulet. Finne personer som allerede har lykkes på hva du vil gjøre, og lære sine hemmeligheter. Lese bøker og artikler om forklaringer i din bransje. Komme inn i hodet av disse ikonene. Det er ingen unnskyldning for blindt stumbling i mørket å finne veien. Finn og følg veien av dem som har gått før du. Hvis det er en metode eller systemet til deres suksess, så er det i stand til å bli lært. Hvis det er i stand til å bli lært, så er det i stand til å bli duplisert. Studer den. Kopiere den. Deretter forbedre den.


VELG DIN TRO OG FORVENTNINGER


Beslutningene du gjør her er i stor grad avhengig dine forventninger av verden og deg selv. Hva du forventer i dag avgjør om du vil eller ikke vil kunne se muligheter rundt deg. De som overlever og fremgang i midten av adversity er i stand til å se og høre muligheter som ingen andre kan. Men hvordan gjør de det?


Psykologer og behavioral forskere har lenge kjent at vi har en tendens til å se hva vi forventer å se, og filtrere ut hva vi ikke forvente å se. For eksempel hvis du er ute etter den røde kopien av Adventures av Huckleberry Finn, er du ikke sannsynlig å se bluecopy av The Adventures of Huckleberry Finnsitting der på bokhylle foran deg. hvorfor? Hjernen din oppretter en modell av universet basert på dine forventninger, og du har en tendens til å ta avgjørelser basert på denne modellen. Hva du forventer bokstavelig bestemmer hva du kan og ikke kan se. Dette følger det logisk, at hvis du kan lære å velge dine forventninger, du bokstavelig talt bestemmer hva du kan og ikke kan se.


Så hva bør du velge du kan forvente fra herfra og fremover? Først, ta en beslutning å skrive siste kapittel i boken av livet. Det er ditt liv-tross alt! Ikke la noen andre skrive det for deg. Hvis du regner med at du vil har endelig si, du hjernen celler åpnes bokstavelig talt opp, og du vil kunne se muligheter du aldri har sett før.


Tre dager etter Lance Armstrong ble diagnostisert med kreft, han erklært boldly, "Jeg ønsker dere alle til å vite at jeg har tenkt å slå denne sykdommen, og videre, jeg har tenkt å sitte igjen som profesjonell syklist." Var han en profet? Mottok han en melding i en drøm? Han vet ikke noe resten av verden? Svaret er - ingen av de ovennevnte. Han bare gjort en bevisst, bevisst valg til å tro. Denne troen er hva drev sine forventninger. Han forventet å gjøre et come-back fordi han virkelig trodde han kunne gjøre et come-back –, og han gjorde. Hans holdninger og forventninger tillot ham å se mulighetene som andre ikke kan se. På samme måte, holdninger og forventninger bokstavelig bestemmer om du vil være i stand til å se mulighetene som finnes rundt deg fra herfra og fremover.


Ta aktiv, bevisste kontroll av fokus, holdninger og forventninger og du vil ta kontroll over din egen skjebne og din skjebne. Dette er de tre viktigste valgene du kan gjøre.


Daniel R. Castro, forfatter av kritiske valg at endringen bor: hvordan Heroes slå tragedie i triumf. Hvis du vil laste ned det første kapittelet gratis, kan du gå til http://mycriticalchoices.com

No comments:

Post a Comment