Friday, September 21, 2012

Liste over en Hobby på din CV eller gjenoppta

Det blir mer vanlig for folk å bli spurt hva deres favoritt hobby eller tidsfordriv er på et søknadsskjema. Det er derfor lurt å inkludere en inndeling på dine interesser og eventuelle hobby du er aktivt engasjert i på din CV eller gjenoppta også. Dette bidrar til å skille programmet fra alle andre som har lignende erfaring og kvalifikasjoner som du gjør. En hobby kan brukes som en stor isen-breaker på intervjuer for, og du kan finne deg selv diskutere fallskjermhopping-utnyttelser mer enn den forrige jobben. Åpenbart mer uvanlig hobby bedre så det er sannsynlig å foreta en konsekvensanalyse på alle som leser din CV og være et poeng av interesse som hjelper leseren husker programmet over en annen.


Det er viktig, der det er mulig, til listen hobbyer eller interesser som klart demonstrerer relevant kompetanse og ferdigheter som passer for jobben din CV er blir vurdert for. Selvfølgelig, hvis du bruker for å være en kokk for et selskap som ønsker å liste matlaging som en av dine hobbyer. Dette kan virke en opplagt punkt, men du kan også markere andre områder av samme hobby for eksempel undersøke oppskrifter eller jam gjør for eksempel.


Det anbefales å være selektiv om hvor mange hobbyer du liste. Hvis det synes at din tid er tatt med et mylder av ulike aktiviteter kan en potensiell arbeidsgiver avvise programmet for frykter at du kan aldri være tilgjengelig for overtidsarbeid Hvis det er nødvendig.


En annen mulig virkningen av ditt valg av hobby kanskje hvis det innebærer en rekke reise eller lange timer. Potensielle arbeidsgiver kan føle at din hobby har en ugunstig effekt på din evne til å holde nede en lang sikt-posisjon, og tror du prøver bare å få plass i arbeid rundt hobby og ikke den andre veien rundt.


Uansett hva du gjør, ikke utgjør en hobby utelukkende for å få en jobb. Hvis du sier du er en sjakk-spiller, til å angi at du er en logisk tenker og fremover planner som er flott hvis det er sant, men pass opp, kan det hende at du blir utfordret til et spill av sjefen din, og være rumbled på den første dagen!

No comments:

Post a Comment