Friday, September 14, 2012

Enkle Tips for å lande en jobb som snakker i offentlige

Du kan gjøre det enkelt Hvis du virkelig vil. Selv om det er de som vil gi det vanlige råd av å delta på et møte med de berømte Toastmasters for å hone dine improvisert snakke ferdigheter, er dette ikke like nødvendig som blir klar over deg selv og ferdigheter du kunne objektivt definerer som god, bedre, best, eller behov forbedring.


Hvis du vet hvilket evne, og hvis du føler at du er klar for en faktisk jobb snakker i offentlige, følgende kan være en praktisk og effektiv betyr å lande den snakke jobben du har alltid ønsket.


Søk, søk, søk og søk


Google og Yahoo search er der for å hjelpe alle og enhver så gjøre bruk av den. Det er gratis, og er også en rask og effektiv måte å finne det du leter etter. Du kan skrive inn ord, høyttaler jobber, eller ønsket høyttalere, i Søk-feltet og klikk Søk.


Vent noen sekunder og muligheter vil være der for dine føtter i din lett beck og ring. Skrive ned firmaer, organisasjoner eller seminar konferanser som du er interessert i. Eller følge koblingene. Det er en klar pott av offentlige taler jobb gull til alle som søker det.


Tålmodighet er nøkkelen


Iblant hender det at det er noen nettsteder som teems med jobber i offentlige taler. Ikke miste håpet. Det kan være en forekomst der du treffer en jackpot og få heldig. Det er et forum for høyttalere som er tilgjengelig på Internett. Du kan også prøve å sjekke dem ut. Hva du vil kalle en vanlig hell kan faktisk være din utholdenhet lønner seg.


Ta notater av tidsplaner konferanser


Vanligvis, er det organisasjoner som årlig eller semi-annually vert for et seminar eller en konferanse der mange høyttalere er nødvendig. Dette er den perfekte anledningen til å sette foten innenfor døra offentlige taler. Typiske Søk etter høyttalere begynner vanligvis omtrent seks måneder eller åtte måneder i forveien. Den beste tingen å gjøre er å sjekke ut sine tidsplaner og ringe eller kommunisere med organisasjonen på den tiden.


Prøve din hånd på trening selskaper


Det ville ikke vondt Hvis du prøve eller bruke minst. Det er slikt et selskap kalt CareerTracks som ansetter høyttalere på kontraktbasis. Jobben krever en bit av reiser så vel som å være i stand til å selge produkter til publikum deltakere. For høyttalere som er bare starter ut, er denne erfaringen en god en for å faktisk ta en sprekk på.

No comments:

Post a Comment