Monday, September 3, 2012

Project Management profesjonell sertifisering

PMP sertifisering


Project Management Professional (PMP) tilbudt av Project Management Institute (PMI) (http://www.pmi.org/info/default.asp) regnes som en av de mest verdsatte sertifiseringen som er tilgjengelig. PMP betegnelsen følgende navn forteller nåværende og potensielle arbeidsgivere at du har et sterkt grunnlag av project management kunnskap som kan lett brukes fordelaktig på arbeidsplassen.


PMP-sertifisering demonstrerer høy kompetanse og kunnskap om project management konsepter og praksis. PMP sertifisering aspirantene må oppfylle bestemte krav for informativ og profesjonell erfaring før de kan dra denne sertifiseringen. Videre, de forventes å følge profesjonell regler for god oppførsel og vedlikeholde sin forpliktelse til project management yrke etter å oppnå PMP-sertifisering ved tilfredsstillende av PMI vedvarende sertifiseringsprogrammet krav.


PMI står som en global leder innen prosjektstyring. Det er velkjent at PMI-sertifisering involverer en streng, eksamen-baserte prosess som representerer høyeste caliber i profesjonelle standarder. Sertifisering tilbys av dem er derfor mye verdi og betydning og anerkjennelse. Som prosjektledelse vokser i omfang, viktighet, så gjør relaterte karriere og sertifisering alternativene som er tilgjengelige.


Hvorfor PMP?


Store selskaper og offentlige organer verdensomspennende gjenkjenner PMP-sertifisering. Flere Fortune 1000-selskaper krever at alle deres ansatte eller underleverandører som er engasjert i prosjektstyringsaktiviteter skal være PMPs. Med andre ord, har PMP-sertifisering blitt en suksessfaktor; selskaper som ikke har PMP sertifiseringsprogrammer er en konkurransemessig ulempe. Det er mange selskaper over hele verden som støtter project management sertifisering.


PMP er langt project management legitimasjonen valgfrihet over et bredt spekter av bransjer og selskaper. Ved å oppnå PMP legitimasjonen, vil ditt navn inkluderes i den største og mest prestisjetunge gruppen av sertifiserte fagfolk i project management-brukere.


Dette sertifikatet i prosjektledelse gjenkjenner fagfolk som har oppnådd den kunnskap og erfaring til å kontrollere alle aspekter av prosjektledelse, inkludert debutalder, planlegging, kvalitet og problemer med anskaffelser og kommunikasjon.


Å skaffe PMP vil sertifisering gi deg de prosjektledelse ferdighetene til å utmerke seg i firmaet. Disse ferdighetene vil gjøre deg mer produktiv og verdsatt bidragsyter til nåværende og fremtidige arbeidsgivere. Du kan med andre ord, til å forbedre din prosjektledelse ferdigheter og marketability ved å jobbe mot PMP-sertifisering. Selv om vi ser på denne sertifiseringen fra et rent materialistiske ståsted, det har blitt lagt merke til at arbeidsgivere er villig til å betale mer penger for en PMP-sertifisert profesjonell. Dette stammer fra troen på at selv om det er aldri noen garantier, en PMP-sertifisert person sannsynligvis har en bakgrunn og dyktighet nivå som er høyere enn hans eller hennes ikke-sertifiserte jevnaldrende.


Hva du trenger for PMP?


Denne avanserte sertifisering er for project management-teknikere med omfattende erfaring. Kvalifikasjoner og testing er streng, noe som gjør dette til et allment respektert sertifisering. Kravene til PMP erfaring og eksamen fokusere på fem prosessgrupper: starte; Planlegging; Utfører; Overvåking og styring; Avsluttende; Professional og sosialt ansvar.


For å bli vurdert for PMP sertifisering, må kandidater først møte spesifikke utdanning og oppleve krav og samtykker til å møte PMIS strenge koden til profesjonell etikk. Det siste trinnet til å motta PMP sertifisering er å passere en multiple-choice undersøkelse som er utformet for å måle project management kunnskap. PMP sertifisering eksamensspørsmål er opprettet av andre fagfolk som allerede har oppnådd PMP sertifisering. De som mottar PMP sertifisering må fortsette å demonstrere pågående ekspertise på prosjektstyring ved å fullføre videreutdanning krav som supplement PMP sertifisering.


Hva er detaljene for PMP eksamen?


PMP Credential eksamen er en datastyrt test av 4 timer består av 200 fire-alternativet spørsmålene flere svaralternativer som ble utviklet og godkjent av PMPs. ut av 200 spørsmålene, 25 spørsmål er dette pretest, arbeid spørsmål, plassert tilfeldig rundt i hele eksamen å samle statistisk informasjon på ytelsen og fremtidig bruk. Disse spørsmålene dette pretest, arbeid men anses ikke for pass/mislykkes besluttsomhet og evalueres kandidatene på grunnlag av gjenværende 175 spørsmål.


Kandidater må svare korrekt på 106 spørsmål ut av 175 for å bestå eksamen. Noe som betyr at den minste prosentandelen poengsummen som kan oppnås, bør det være 60.6%. Eksamen er gjennomgått og revidert årlig å tilfredsstille eksamen tester spesifikasjoner, og for å sikre at hvert spørsmål har en refererte kilde.


PMI krever også at du tjener 60 timer videreutdanning hvert tredje år følgende sertifisering, og som du følge av PMI Project Management Professional regler for god oppførsel. For å tjene en Master-sertifikat i Project Management, må du fullføre sju kurs innen fire år.

No comments:

Post a Comment