Tuesday, September 11, 2012

Hvordan tjene penger med en offentlige taler-jobb

Selge hva du vet


Deres kunnskap og kompetanse i et bestemt felt vil gjøre dem komme, så pass på å bygge din base i dette området gjennom en rekke ulike medier og formater. Hvis de er kjent med works, bøker, CDer eller lyd-kassetter, kan du nå mange mennesker. De kunne gjenkjenne du lett og øyeblikkelig finne ut hva det er du er en ekspert på. Du kan bli ansatt uten problemer og praktisk bli invitert til ulike snakker engasjementer. Dette kan umiddelbart oversette til en blomstrende virksomhet samt mange snakker engasjementer.


Prøv eierstyring sponsing


Du kan forsøke å få selskaper å sponse honorar når du snakker ved å være i kontakt med de organisasjonene som kan være interessert i å være assosiert med hva er meldingen av din snakker engasjement. Det er mange muligheter til å være kreativ. Tenk på bestemte grupper eller selskapet som ville være en perfekt målgruppe for motivet og foreslå din konseptet til at corporation's PR-avdeling.


Prøv høyttalere Bureau


Denne typen organisasjon gjør er å faktisk finne høyttalere for sine kunder. Denne bureau tjener en bit av en prosentandel fra hva er talerens avgift. Vanligvis prosenten varierer mellom femten prosent opptil tretti prosent. Selv om å ha en høyttalere bureau utleie du ville være mye lettere hvis du var en kjendis eller allerede har en registrering av anerkjente suksess i feltet offentlige taler, vil ikke det vondt Hvis du prøve dem ut. Det anbefales også sterkt at materialet du har for kampanjen ikke inkluderer din kontaktnummeret men bureau's. Dette gjøres slik at kunden som er interessert i reserveringen du igjen vil kontakte bureau og ikke deg. Mer avgifter du tjener, jo høyere sine inntekter. Så fungerer fordelen begge veier.


Gjøre seminarer i offentlige


Tanken bak dette er enkel, du gjør en talende engasjement i det offentlige og folk kjøper billetter til at engasjement.


Du kan også informere flere selskaper i et felles seminar eller noen interessert ansatte som de kan ha vil kjøpe billetter til din snakker engasjement.


Du kan gjøre dine egne kampanjer gjennom nettstedet ditt eller gjennom e-postlister.


Gjøre seminarer på telefonen


Ja Virginia, det er mulig. En billig telefonlinje for bridge kan forespørres eller en dyrere konferansesamtale. Deretter kaller du vil være deltakere og når koblet, seminaret leveres over telefonlinjen. Det sparer en masse reiseutgifter for alle. Alle visuelle hjelpemidler som er nødvendig kan være hatt via webområdet slik at deltakerne skal ha tilgang til en datamaskin.

No comments:

Post a Comment