Sunday, September 9, 2012

Få den mest igjen ut av partiet planlegger Buck

Arrangere en fest kan være et morsomt eventyr. Du forventer et rom fylt med lykkelig, smilende gjester alle complimenting du på mat og drinker. Det bare tingen står mellom deg og gjør at fantasy virkelighet er budsjettet.


Du kan ha champagne drømmer mens din bankkonto kan bare skulder brus Skoleverktøy. Det er måter å innlemme alle budsjetter i ditt arrangement planlegging og likevel komme ut med en fest å være stolte av.


En av de første triksene å kutte kostnader kan være i klokkeslettet du har ditt arrangement. Hvis du er vert noe som et fødselsdagsselskap eller bryllup eller baby shower, har velge å ha det i tidlig ettermiddag mange fordeler når det gjelder at pocketbook. Mens du er i tilfelle planleggingen scenen, vurdere kostnadsmessige når du bare angir lys drikkevarer og små snacks i motsetning til en full bar og en hele middag. Pengene lagret ville bli merkbar.


Folk flest nyte ikke alkoholholdige drikker i tidlig ettermiddag, slik at du kan i stedet tjene en punsj eller kaffe eller avkjølt te. Dette er svært forfriskende og sammen med noen små snacks og kanskje en kurv av assortert søt tann delights, har du tilbys gjestene-forfriskning uten den ekstra koste som en hendelse senere på dagen krever.


En annen vurdering når Arrangementsplanlegging er om du trenger tjenestene til en leverandør. Catering kan være uvurderlig, spesielt når du er vert for en hendelse av en betydelig størrelse. Hvis imidlertid gjestelisten er ikke så store, gjør mye av menyen planlegging og matlaging kan selv lagre mer enn noen få pennies.


Kanskje er den beste penger å spare teknikk når det gjelder området av mat vert for en spleisefest-hendelse. Denne ideen kan være inkludert som en del av din begivenhet planleggingsprosessen. Du planlegger parti eller gathering basert på ideen om at alle gjester skal levere et element av mat eller drikke. Noen mange bringe hovedretter eller en salat mens andre vil bringe en flaske vin. Når alle er kommet er det en enorm mengde ulike mat til prøven. Dette er en flott måte å inkludere gjestene i partiet planleggingsprosessen, og de føler seg bra å vite de har bidratt med.


Maten er ikke det eneste området som du kan scrimp og lagre i. Hvis du er vert for et barns birthday party kan du be en venn eller slektning å kle opp som en klovn i stedet for å ansette en klovn. Det er mange voksne som elsker å samhandle med barn, og bare betalingen de forventer ville være et rom fullt av unge smil og et stykke bursdagskake. Dekorasjoner trenger også ikke å bryte budsjettet. Hvis du er vertskap for en hage fest, kan du opprette vakre, myk belysning ved hengning de hvite lysene som pryder normalt ferie-treet rundt hagen din. Gjestene vil ikke bli klokere, men du vil for å ha valgt ikke å investere i et nytt sett med lys som du sannsynligvis vil aldri bruke igjen.


Forsiktig trodde mens du er hendelsen planlegging kan spare penger og la deg nyte festen uten fretting om økonomi.

No comments:

Post a Comment