Wednesday, September 19, 2012

Fornærmende sjefen: Hvordan skal du håndtere en fornærmende veileder?

Arbeide med en verbalt fornærmende sjef er noe som mennesker har ofte for å håndtere.


Jeg snakker spesielt om en verbalt fornærmende sjef, og ikke et som er fysisk fornærmende. Hvis jeg fikk å beskjeftige seg med en fysisk fornærmende sjef, jeg ville ikke arbeide det lenger og jeg ville være rådgivning en advokat.


Hvis sjefen din bruker fornærmende språk, er det første jeg ville prøve å finne ut om de bruker det mot bare deg eller mot andre på kontoret. Med andre ord, er det et problem at bare du møte eller har du sett sjefen din gjør det til andre også? Å bestemme dette kan hjelpe deg å se om du er i dette alene, eller hvis det er andre opplever samme behandling.


Hvis andre på kontoret opplever dette problemet, kan de også vurdere å være fornærmende? Med andre ord, kan det være åpent for tolkning, eller er det definitivt "fornærmende" i øynene til enhver rimelig person?


Det første steget kan være å spørre høflig sjefen din privat til å avstå fra å bruke bestemte språket er offending du. Være forberedt på å gi sjefen detaljene om de spørre siden de ikke kan være klar over det spesielt hvis de satt noe av det i skrive ie. i sin e-post til deg.


Hvis dette ikke hjelper, og hvis du har en HR avdeling kan du vurdere å snakke med dem selv om du kjører risikoen for å gjøre det ser ut som du gikk over sjefens hodet som trolig ikke vil hjelpe. Hvis du har en union eller andre profesjonell representasjon, bør du også vurdere konsultere med dem også naturligvis.


Du kan vurdere å skrive ut og beholde en papirkopi av en hvilken som helst e-post eller andre skriftlig bevis dokumentet verbale misbruk, også. Det kan komme til ned linjen hvis du trenger bevis.


Forbli profesjonell og rolig Hvis du velger å snakke direkte med sjefen din om det i første omgang.

No comments:

Post a Comment