Saturday, September 29, 2012

Bioteknologi karriere

Tar opp en jobb i bioteknologi betyr som involverer seg i utviklingen av nye produkter og prosesser for god for menneskeheten og livskvalitet. Før en seriøst vurderer en karriere innen bioteknologi, er det viktig å ha omfattende kunnskap i biologi, kjemi og andre biovitenskap.


Bioteknologi også har en dyp innflytelse på andre områder som helse-karriere som innebærer å oppdage og behandle arvelige sykdommer, kreft, hjertesykdommer, AIDS, etc; i veterinærmedisin, dyr vitenskap og husdyr produksjon; og i landbruk og plante Science.


Et bioteknologiselskap har flere divisjoner, hver utfører forskjellige aktiviteter og funksjoner.


Karriere i forskning og utvikling:


Som andre selskap trenger et bioteknologiselskap også et kvalifisert team av forskere til å representere sin fremtid. Mens noen forskere kan fokusere på et bestemt program, kan noen utføres for å skaffe ny kunnskap som ikke kan trenger umiddelbar programmet. Forskere kan også brukes i akademiske miljøer som universiteter eller innenfor lokalene av selskapet-oppsettet. Viktigste er at forskning og produktutvikling danner grunnlaget og grunnlaget for noen bioteknologisk oppsett.


Karriere i produksjon og kvalitetskontroll:


Personer som har omfattende kunnskap om tekniske og industrielle-produksjon teknologi kreves av bioteknologisk firmaer i fabrikasjon og produksjon. For å sikre de ferdige produktene oppfyller spesifikasjonene, se en gruppe eller et team av kvalitetssikring etter produksjonsprosessen, forskning og utvikling. Denne gruppen av eksperter tilhører kvalitetskontroll-divisjonen.


Karriere i Management:


Bioteknologisk selskap trenger ledere som kan overvåke arbeider av selskapet som forskning og utvikling, produksjon og kvalitetskontroll. Disse menneskene er ofte doktorgrad nivå forskere som har jobbet seg gjennom spesielle prestasjoner eller ferdigheter. De kan også ha opplæring og oppleve noen ganger.


Karriere i salg og markedsføring:


Markedet forskere analysere, vurdere og beregne behovet for et bestemt produkt, og det ville selge. De annonsere og fremme, og prøve å finne nye markeder for produkter som allerede blir solgt. Selgerne handler direkte med forbrukerne ved å selge, får feedbacks osv., og er de mest synlige representantene for bioteknologi selskapet.


Karriere i juridiske saker


Siden alle bioteknologisk selskap, spesielt landbruksprodukter og farmasøytiske, er regulert av føderale og statlige organer som FDA, EPA og USDA angående sikkerhet, etikk osv for produksjon og produkter, de trenger et team av eksperter og spesialister for å sikre at selskapet følger alle forskrifter fastsatt i medhold av disse organer.


Karriere i juridiske saker:


Noen oppfinnelse eller oppdagelsen er ikke trygg for opphavsretten uten riktig patent. Siden bioteknologi bedrifter er kontinuerlig engasjert i Søk etter nyere og bedre produkter, trenger de folk som spesialiserer seg på lov til å forberede patent-programmet, og holde orden på patent lover.


Karriere i PR, kommunikasjon og opplæring:


Bioteknologisk selskap må være i stand til relésending informasjon til publikum eller andre byråer på et språk de vil forstå fordi bioteknologi innebærer bruk av tekniske termer mye av tiden. De må også være i stand til å overbevise andre på troverdighet og nytten av sine produkter. Som selskapet blir større, vokser også omfanget av sin rekruttering, sammen med den. Dette innebærer behovet for mer opplæring og utvikling av ansatte, og dermed mer trenere.

No comments:

Post a Comment