Thursday, September 6, 2012

Kjøtt og poteter av hendelsen planlegging - å velge menyen

En av de mest snakket om aspekter ved enhver hendelse er menyen. Folk elsker å spise, og hvis de inviteres til en fest, en av tingene som de vil vanligvis være mest begeistret er maten.


Det kan være en skremmende oppgave planlegger en hel meny for en gruppe av tyve, tretti eller tre hundre mennesker. Men med litt forsiktig trodde og riktig Arrangementsplanlegging, kan du forberede en meny som vil ikke bare oppfylle gjestenes appetitt, men det vil imponere dem også.


Hvis gruppen du er vert er stor, kan ansette en hendelse planner være i din beste interesse. Grunnen til dette er at lokale hendelse planleggere vanligvis har en enestående forhold til catering. De vet hvem er god, som serverer hva og hvilke cateringselskapet vil tilfredsstille alle dine dining behov. En fordel å ansette en cateringselskapet er at de håndterer alle aspekter av drikkevarer og mat. Alt du trenger å gjøre er å sitte ned med personen som planlegger ditt arrangement og bestemme seg for en meny som vil passe inn i både apetitter av gjestene og budsjettet. Væpnet med denne informasjonen, vil hendelse planner kontakte flere catering få et tilbud på partiet og deretter komme tilbake til deg med noen finalister. Du vil være i stand til å møte ikke bare med catering, men generelt kan du også få en smak test av hva de har å tilby. Dette er en stor tilnærming fordi så du, som vert, er fullt forberedt på hva vil bli servert til gjestene dagen av arrangementet.


Hvis din soiree er en mindre affære, enn du kan ønske å håndtere hendelsen planlegge detaljene for det selv. Dette inkluderer å ta på planleggingen av menyen. I dette tilfellet vil du vurdere om et cocktailparty, en sitte ned middag eller en buffet kan være i rekkefølge. Hver av disse alternativene tilbyr forskjellige fordeler. Hvis du bestemmer deg på et cocktailparty, må du velge flere hors d'oeuvres som gjestene vil nyte. Det er vanligvis forsvarlig å planlegge på noen av hver for hver person som deltar. Hvis du har tenkt på denne måte, vil ikke du være flau ved å kjøre kort mat.


Et middagsselskap eller buffeer er også gode valg for en fest. Du kan planlegge enten uten for mye problemer, avhengig av antall personer som er invitert. Ettall betydelig note er at når du er Arrangementsplanlegging og funksjonen vil inkludere mat er det lurt å vurdere om noen av dine gjester har spesielle behov når det gjelder mat. Dette kan inkludere ting som diabetes eller mat allergier. Hvis du har noen delta som er svært allergisk mot en mat, kan du prøve ikke å tjene som mat i det hele tatt.


Når det gjelder Arrangementsplanlegging, er menyen planlegging en stor faktor. Hvis du tenker på størrelsen på gjestelisten og tidspunktet til hendelsen, kan du velge matvarer og presentasjon som passer tonen av partiet til en tee.

No comments:

Post a Comment