Thursday, September 20, 2012

Aldri har vært morsommere å få jobben gjort.

Arbeidet for mange mennesker er i endring, og du må innrømme at det er som en stille revolusjon oppstår for mange av oss som gjør vår jobb på datamaskiner og Internett. Det er ikke bare en trend; flere og flere mennesker er jobber frilans eller bare få ting gjort på hjemmekontoret. Internett har gitt oss makt til å gjøre vårt arbeid i vår egen plass, fortsatt er koblet til andre av betydning, samtidig sparer mye tid og mange ressurser som var fortsatt nødvendig for et tiår siden.


Jeg er en kreativ skribent arbeider for et Internett-selskap. Jeg kan skrive min artikler og historier på min bærbare datamaskinen uansett hvor jeg er, og sende dem som filer via min e-post eller messenger-tjenesten. Mine foreldre er begge akademikere jobber på universiteter i det lokale området. Den morsomme tingen er, og utrolig kraft av frihet som de har uforvarende (eller ikke?) oppnådd, er de neppe noensinne gå til sine kontorer på skolene. De få alt ferdig i komfortabel plass til sine hjem.


Dette har så mange positive konsekvenser når du ser på det endrede paradigmet for dagens arbeidsstyrke. Først av alt, er det styrke mange ved at de kan gjøre sitt arbeid av egen vilje. Ingen står ved siden av dem på kontoret spouting av lite snakk om helgen eller fortelle dem hva de skal gjøre, så de kan komme videre med jobben for hånden med begrenset distraksjon. Mine foreldre er begge de med lange arbeidsdager, så det betyr også at de bare kan få opp og arbeide når de føler at det; Det er ikke noen begrensning som er forårsaket av gamle spørsmålet om transport. Dette har stor implikasjoner. Hvor mye tid er bortkastet i en pendling til og fra din sted for sysselsetting? Vurdere hvor mye fossilt brensel som er lagret, og dermed de miljømessige fordelene ved ikke å måtte reise hver dag. Hvor lang tid som er tilgjengelige for å gjøre faktisk arbeid øker massivt som jeg er sikker på at du kjenner noen som tilbringer hele timer reisetid til og fra jobbene sine.


Noen ville hevde at man kan føle isolert hvis de arbeidet hjemme alene. Sannheten er imidlertid, du er mer tilkoblet enn noen gang. Min far har treveis arbeid konferanser på webkameraer bruker tale-over-IP. Du kan se og høre dine kolleger, så vel som å ha alternativet for å skrive meldinger til dem i både e- og messenger-tjenester. Det er enkelt å dele informasjon som du kan sende filer og -koblinger til nettsteder med et klikk på en knapp.


Som jeg sa tidligere, påvirkes sterkt spørsmålet om tid ved ikke lenger å måtte reise. Det går lenger enn dette. Femti år siden måtte våre besteforeldre innstempling på begynnelsen og slutten av dagen. Ikke lenger. Si du har å arbeide en standard 8-timers dag. Det er opp til deg hvor du kan konstruere tidsplanen. Dette betyr at du kan gå til gym i morgen, og plukke opp barna etter skolen uten spørsmål blir bedt om. Du komme til å jobbe ut din rutine, slik at riktig mengde tid for arbeid blir fullført, men innenfor din foretrukne tidsperioder. Resultatet av denne ny frihet er lykke, og vi alle vet en lykkelig arbeideren er en produktiv og kreative arbeidstaker.


Freelance arbeid hjemmefra blir nå en mer fremtredende type jobb strukturen i vårt samfunn. Du kan være din egen sjef. Dette var uante av århundre siden for alle men millionærer. Hierarkiet av eldgamle selskapet oppløser for deg som har spesialisert seg i et område av ekspertise som firmaer og enkeltpersoner krever for å oppnå sin suksess. Arbeide fra hjemmesiden betyr du kan lagre en masse kapital som brukes til å bli ansett som nødvendig når du kjører en bedrift. Jeg snakker om utleie avgifter for kontorlokaler, for ikke å nevne kontorutstyr.


Internett er å ta ideen om arbeidsplassen til et nytt nivå. Hvis du er på veien, i et fremmed land eller ved park, kan du fortsatt få ting gjort. Bærbare datamaskiner har langvarige batterier, og nye trådløst bredbånd Internett-tjenester kobler deg til Internett når du er i nærheten av en "hotspot". Det ville ha vært utrolig å kunne arbeide på stranden og har mulighet til å sende det til din arbeidsgiver eller en kunde. Oh, hvordan arbeidslivet endrer! Dette betyr at livet generelt er utvikling som arbeid er et viktig element for menneskelig overlevelse og prestasjon. Er du lei av din gamle blindvei jobb? Vær kreativ med tenkning og delta den nye generasjonen av folk som ikke fungerer bare for å leve. Live å arbeide.

No comments:

Post a Comment