Thursday, September 13, 2012

Hvordan bli en vellykket lærling

Praksisplasser er en av de mest effektive måtene for deg å få en opplevelse som du trenger i det valgte feltet. Disse får å bli mer og mer vanlige som selskaper og ansatte både lære hvor stor de kan være.


Internships og gjør at bedrifter å trene nye mennesker i måten de kjører sine virksomheter. Mange av selskapene som leier praktikanter havne ansette disse menneskene som heltidsansatte når de er ferdig med internship og skolegangen. Det er derfor det er så viktig for deg å velge et internship som du faktisk liker. Dette er når du får å få foten i døra i firmaet drøm så velg med omhu!


Her er noen viktige tips du kan bruke til å få mest mulig ut av alle internship:


Etablere et godt forhold med din overordnede
Du trenger for å få på høyre side av din overordnede umiddelbart. Finn en felles bond og ta litt tid å vokse det godt. Du må fortelle din overordnede hvordan du gjør, selv om du har problemer. Ta det fra en ekspert, er det bedre å be om hjelp når du har problemer med enn å holde få ting gjort galt. Hvis du trenger å avklare hvordan du gjør jobben din som er i orden, ved å spørre viktige spørsmål skal arbeidsgivere se at du er dedikert til alltid gjør den beste jobben mulig under din læretid.


Du vil kanskje ha et møte med din overordnede minst en gang i uken. Dette er en fin måte å etablere denne kontakten som er så viktig for din total suksess. Ta det store steget for å spørre hva du kan gjøre for å bli mer produktive. Ikke bare forvente ros for å være toppet på deg, spør hva dine svakheter er slik at du kan gjøre dem til dine styrker. Hvis du trenger å gjøre planleggingen og gjøre det, ikke vent på veileder for å gjøre det for deg. Ta ansvar for ting høyre for starten, og du vil bli sett på som en go-getter, som er alltid en god ting.


Være entusiastisk
Dette er nøkkelen til suksess i hvilket som helst felt eller enhver posisjon, spesielt din læretid. Hvis selskapet ønsker å heap kaffe henting og disse typer jobber på deg først og deretter la dem. Noen mennesker kan føles som du trenger å tjene din dues og deres respekt under din læretid. Du må godta den alle med nåde. Det er veldig viktig lærdom at for mange mennesker har lært på den harde måten i sine praksisplasser. Be om mer arbeid når du har tid til det og gjøre det klart at du er alltid opp for noe, spesielt arbeider overtid.


Være en lagspiller
En av de vanskeligste tingene å gjøre når du starter en ny internship er å være både en lagspiller og en person som er i stand til å arbeide på egen hånd. Du trenger å finne balansen mellom å være selvstendig avhengige og fortsatt fungere perfekt med andre. Dette kan ta litt tid å gjøre, men du trenger å arbeide med det til enhver tid. Det er nøkkelen til suksess karriere.

No comments:

Post a Comment