Saturday, September 22, 2012

En fullstendig pleie karriere oversikt

Med nesten 2.6 m registrert sykepleiere (RNS) i USA er pleie nå det største helsevesenet yrket i landet. Hvis du tror at sykehusene er det eneste stedet sykepleier fant, er du sikkert villedes. Offentlig helse byråer, fellesskap, ambulatory omsorg sentre og andre steder hvor helsetjenester gjengis ofte har sykepleiere ansatt.


1. Sykepleier praksis


Sykepleie dekker et bredt område av praksis. Det inkluderer


-Barneomsorg
-Eldreomsorg care
-Tjenester for gravide
-Tjenester for nyfødt spedbarn
-Spesialitet område - skade pleie
-Spesialitet område - kreft pleie
-Spesialitet område - rettsmedisinske pleie


2. Velg pleie-programmet


Det første trinnet å være sykepleier er å oppgradere fra en pleie-programmet. Dette vil hjelpe deg å ta en tilstand lisensstatusen Eksamen. I USA, er mer enn 1500 pleie-programmene tilbudt. Tre av disse programmene forberede deg i antar forskjellige aktiviteter når du oppgraderer.


A. en Bachelor of Science i pleie (BSN)
Dette er en fire-års læreplanen tilbys på høgskoler og universiteter. Utdannet ved dette kurset har fordelen av å lære helsetjenester innstillinger som inkluderer ledelse og administrasjon. En grad i BSN er foretrukket og ofte nødvendig i mange felt i sykepleie.


B. knytte grad i pleie (ADN)
Dette er et 2 til 3 år programmet tilbys i fellesskap college så vel som i junior skoler. Dette programmet forbereder Eleven i å håndtere direkte pasientenes tilbud.


C. sykehus Diplom
Dette er et program for 2 til 3 år som er basert på sykehus.


3. Pleie-stillinger


Nå som du har dekket grunnleggende, la oss ta en nærmere titt på noen av pleie-stillinger du kan oppta. Disse stillingene er basert på din erfaring og utdanning.


A. på startnivå pleie posisjon
Dette er den ansatte sykepleier-posisjonen. Sykepleier tar på making dommer som er basert på vitenskapelig kunnskap. Du må stole på prosedyrer og standardisert omsorg planer.


B. sertifisert Mid-wife
Dette er en spesialitet sykepleier posisjon der sykepleier hjelpemidler childbearing kvinner. Den starter under preconception scene og går gjennom prenatal, Arbeiderpartiet og levering. Postpartum perioden omsorg er også inkludert i hennes plikter. Sykepleier gir også familieplanlegging counseling samt gynekologisk omsorg for kvinner.


C. saksbehandling
Over tid, kan sykepleier bli en sykepleier saksbehandler. I denne stillingen, vil sykepleier bli involvert i ferd med å organisere, i tillegg til å koordinere ressurser og tjenester av en hel gruppe av sykepleiere, for eksempel et hele sykehus.


D. sykepleier Educator
Dette er også en posisjon som sykepleier kan bli involvert med. Utdanne folk om riktig sunnhet bekymre behov og prosedyrer, ville det være de grunnleggende oppgavene for denne posisjonen. En sykepleier utøveren derimot utfører fysisk eksamener på pasienter, utfører diagnoser og gir behandlinger. En sykepleier utøveren kan også skrive resepter og kan også administrere pasienter med kroniske tilstander som diabetikere og de med hypertensjon.


E. sykepleier Anesthetist
En sertifisert sykepleier-Anesthetist hjelper under operasjoner. De gir anestesi til pasientene før og etter operasjonen.


Det finnes også ulike spesialitet pleie programmer som vil hjelpe deg spesialiserer seg på et bestemt område. Radiologi pleie, rehabilitering Nursing, AIDS vare Nursing og rettsmedisinske Nursing er få av disse spesialleketøy områder. Radiologi sykepleiere er opptatt av pasienter som gjennomgår diagnose i Radiologi bildebehandling miljøer. Det inkluderer også Ultrasonography, magnetisk resonans og stråling onkologi. Rehabilitering sykepleiere eller psykiatriske sykepleiere tar om å gi fysisk og følelsesmessig støtte både til pasienten og deres familier. De avtale med pasienter har psykiske incapacities. En AIDS sykepleier omsorg administrerer fysiske, psykologiske, åndelige og sosiale behovene til en pasient lider med AIDS. En rettsmedisinske sykepleier fungerer i et annet miljø med andre sykepleiere. De arbeider med de rettshåndhevelse tjenestemenn å hjelpe i etterforskning av forbrytelser som seksuelle overgrep og utilsiktet død. De også bidra i behandling av ofre for disse forbrytelsene.

No comments:

Post a Comment