Wednesday, September 26, 2012

Breaking The Silence - rettsmedisinske pleie

Det var i 1992 da begrepet rettsmedisinske pleie ble først hørte. Men hva er det nøyaktig? Rettsmedisinske pleie er en spesialitet felt som omhandler omsorg for ofre for kriminalitet, samle inn bevis og gi helsetjenester i fengselssystemet. Det er et kombinert helsevesenet og juridiske systemet yrke å være nøyaktig. International Association av rettsmedisinske sykepleiere (IAFN) er den offisielle sammenslutning av rettsmedisinske sykepleiere som er etablert i 1992 av et team av sykepleiere som spesialiserer seg i seksuelle overgrep eksamen.


1. En dag i livet


I motsetning til populær overbevisningen tilbringe rettsmedisinske sykepleiere ikke dagen hengende rundt med lik. Examining ofre for seksuelle overgrep og trening kolleger hvor å spandere voldsomt skadet pasienter spiser opp mesteparten av disse sykepleiere dager. En annen relatert jobb for en rettsmedisinske sykepleier er å gi råd til skolebarn som starter våpen.


2. Training


Trening som en seksuelle overgrep sykepleier-sensor er på startnivå posisjonen du må skaffe deg for å bryte inn i rettsmedisinske pleie. Sykepleier bør være en registrert sykepleier (RN) før du kan fullføre spesialisert lærer opp som er nødvendige for å møte standardene for IAFN. Førti timer kognitiv og førti timer av klinisk arbeid er også nødvendig. Sykepleier bør være opplært i håndtering og samle bevis som hår, fiber og vattpinner av væsker for DNA-testing.


Rettsmedisinske pleie er ikke begrenset til å hjelpe ofre for voldtekt. Rettsmedisinske sykepleiere også arbeide med andre typer mellommenneskelig misbruk som innenlands vold, barn og eldre misbruk, forsømmelse og fysiologiske, så vel som psykologiske misbruk. De kan også undersøke ofre for nær-kritiske eller fatale traumas som skyting eller knivstikking.


En masse rettsmedisinske sykepleiere arbeide som sykepleier examiners i akuttstuer i sykehusene. I tilfeller som skyting eller knivstikking fungerer rettsmedisinske sykepleier i å samle punktmerking og annet rusk igjen i kroppen som vil hjelpe i etterforskningen. Fjerne klærne offeret er seg og lagre dem i en spesiell poser er også noen av sine plikter. De har også å fotografere og måle sårene av pasientene. I tilfelle offeret dør, har sykepleier til å arbeide med medisinsk-sensor (meg).


3. Andre hensyn


Rettsmedisinske sykepleiere er kvalifisert til å vitne i retten som en ekspert vitne eller et faktum vitne. Som sakkyndig vitne, er sykepleier tillatt å gi hans eller hennes meninger mens du er på stands vitnesbyrd for å belyse tilfelle. På den annen side, som et faktum vitne, er sykepleier bare å oppgi detaljene og svare på spørsmål. En rettsmedisinske sykepleier bør tilstanden informasjonen på en objektiv måte. Det betyr at han eller hun ikke bør snakke for eller imot offeret eller tiltalte. Som plikt krever det, sykepleier bare har å oppgi informasjonen han eller hun kjøpte, ikke gjøre conjecture om hva hun eller han mener skjedde.


4. Verktøy av handelen


Rettsmedisinske sykepleier bør også vite hvordan du bruker ulike verktøy for å dokumentere hva han eller hun har samlet under eksamen eller behandlingsprosess.


-Et digitalt kamera
-En Omnichrome
-En Coloscope


Hittil er spesialleketøy områder å være relatert til rettsmedisinske pleie. Dette inkluderer en rettsmedisinske sykepleier ekspert, rettsmedisinske sykepleier etterforsker, sykepleier Coroner eller det som er kjent som død etterforsker, seksuelle overgrep sykepleier sensor (SANE), juridisk Nurse Consultant, rettsmedisinske Gerontologi-ekspert, rettsmedisinske Psykiatrisk Sykepleier og spesialist på Correctional Nursing. Rettsmedisinske pleie er en voksende bransje i feltet for pleie. Flere og flere sykepleiere trekkes til den. Nursing schools også tar varsel om dette behovet. Rettsmedisinske sykepleier programmer tilbys nå i pleie skoler.

No comments:

Post a Comment