Monday, November 14, 2011

Vil du ha mot til å ignorere ekspertene?

Vil du ha mot til å ignorere ekspertene? Har du vilje og evne til å forstå og bruke kraft som er i deg? Mot er at staten tankene når du gjør noe som du vet er det rette for deg og dine kjære og resten av verden tenker du er sint. Muligheten til å gjøre beslutningen om og deretter gjøre det skje. Mot er ikke utvikle gjennom livet med homofil abandon, ignorerer alle frykt. Snarere tvert imot. Mot er en forståelse av frykt. En forståelse av hva du frykt og hva ikke å frykte. Mot er muligheten til å utfordre hva anses for å være sunn fornuft.


Verden vil stadig banke den modig fordi de ønsker middelmådighet. De ønsker middelmådige spillere og folk. Personer som ikke rock båten. Personer som gjør hva de blir fortalt. Folk som frivillig opphold innenfor reglene, selv om de vet de forårsaker skade for andre.


Ta en pause for et øyeblikk. Tenk. Tar det mot til å gjøre den nyeste teknologien gå raskere, gjør det større, mer komplekse enn den siste utgaven? Tar det mot til å legge til det allerede finnes? For oss vises motet av dem som kjemper for noe nytt. Følg deres drøm og se fordelen av å gå i motsatt retning.


Spørsmålet er vil du ha mot til å gjøre hva du vil? Å røre ditt potensial. Vil du ha mot til å snakke ut om hva du tror på? Vil du ha mot til å gå for det? Husk da du var barn. Var du nysgjerrig? Fikk du en risiko-taker deretter? Ingen tvil om hadde du masse mot da du var barn. Du gjorde mange ting som er basert på et fokus og ingen bevis. Som barn klarert uten tvil du prosessene i livet. Så hva er annerledes nå?


Hvis du nå føler en enorm motstand mot fremover å navngi mål og mål, å realisere potensialet ditt. Ikke bekymre deg det er normal. Motstanden er en vanlig måte å flytte fremover. Det er din naturlige brems sier henge på et minutt kan du ta en titt på dette. Hver gang du møter motstand i deg selv og andre, betyr det at du vokser fordi bare når du begynner å tenke og staten noe utenfor boksen gjør du støter på motstand. Så ikke mist motet og skrive deg av. Hold med den.


Du ser, følelsen av frykt, og ikke å ha fulgt din tro var uten tvil plantet i barndommen. Klokkeslettet da du ble fortalt at du burde verdien penger. At du bør lagre. Du må være forsiktig, må du ha helter og følge andre. Kanskje bør i stedet vi har lært å respektere penger, men for å være sjenerøse med den i stedet for å være sparsommelig. Kanskje bør vi har lært å gå for våre drømmer i stedet for å bosette for sikkerhet. Som Andrea Dworkin feministisk og sivile rettigheter aktivisten, oppgitt i en av hennes taler:


Da vi er kvinner, er frykten så kjent for oss som air. Det er vår elementet. Vi lever i det, vi inhalerer det, vi puster ut og mesteparten av tiden vi merke engang ikke den.



Vi tror det gjelder menn så vel som kvinner. Vel minst Graham sier det gjelder for ham. Hver gang han mener av stepping ute av hans boksen, er frykten tilstede.


Så det er ikke en uredd tilstand. Vi må bare godta det og bære på. Hva er det uttrykket? "Føle frykt og gjør den allikevel". Starte ved å se på dine mål og målsetting. Hva er din sikte? Har du en? Er det en generell jeg vil tjene $50,000 i året eller er det mer fokusert på en aktivitet. For eksempel ønsker jeg å trykke inn, forstå og bruke kraft som er i meg. Jeg ønsker å hjelpe andre å gjøre det samme. Alt du trenger er et mål og vilje, mot til å gjøre innsats for å gjennomføre den.


Når du har din sikte starter virkelig hardt arbeid. Nå er det tid å praksis, praksis, praksis. Du kan lese alle rundt motivet. Hvis du vil kjøpe alle bøker som vil hjelpe deg. Gå på kurs som hjelper. Møt vellykkede mennesker i sfære av din målet man har valgt. Plukke alles hjernen. Hva må gjøres for å nå dine mål.


Ikke bekymre deg om dine evner som de vil komme. Hvis du har valgt mål fra ditt hjerte, fra din underbevissthet vil deretter mulighetene følge. Hvordan vet du at din sikte er valgt fra din underbevissthet? Fordi du har ingen tvil om det. Det føles behagelig. Mer enn at det gjør at du får om morgenen.


Som de sier, begynner reisen med et første skritt. Nå; vil du ha mot til å ta det? Vil du ha mot til å ignorere eksperter og gjøre hva du virkelig ønsker å gjøre i verden?


Det er til deg.


Mot sjarm oss, fordi det betyr at en mann elsker en idé bedre enn alle ting i verden,
at han tenker ingen av hans seng
og heller ikke hans middag eller sine penger, men vil våge alt for
sette i aksjon usynlig tenkte på hans hode.
Ralph Waldo Emerson (1803-1882)



Lykke til


Graham og Julie
www.Desktop-Meditation.com

No comments:

Post a Comment