Wednesday, November 30, 2011

Søker kunnskap vil gi deg kraft

Hva er du interessert i? Vi alle har en lidenskap for noe. Så, hva er din lidenskap?


Er du aktivt søker informasjon om din lidenskap? Kunnskap, å tilby det er riktig kunnskap, vil øke din makt.


I dette århundret er det et økende behov for eksperter i så mange felter. Alt er å bli mer og mer spesialisert.


La meg gi deg et eksempel. På begynnelsen av 1800-tallet, alt du måtte gjøre for å bli en revisor var å være god med tall og gjennomføre noen trening med andre regnskapsførere. Senere, var formell kvalifikasjoner nødvendig. Den besto av en spesiell kurset som heter et diplom der opptil et dusin bestemte emner måtte bli undersøkt.


Som teknologi økt og finans, bok-holder og beskatning ble stadig mer komplekse, mer fag ble pålagt å gjennomføres, for tiden rundt tre dusin. Diplomet ble erstattet med en grad.


Regnskapsførere kan spesialisere seg generelt regnskap, ledelse regnskap, skatt regnskap og andre bestemte områder. Arbeidsgivere betale mye mer for bestemte talenter og kvalifikasjoner enn de gjør for generelle arbeidskraft.


Så, er du søker kunnskap i valgt-feltet? Du oppdaterer din kunnskap-plattform med jevne mellomrom? Hvis du ikke er deretter du nesten helt sikkert gå bakover. Dette betyr at du vil bli raskt overtaken av andre som omfavner ny teknologi og absorberende kunnskapen som går sammen med den.


For å lykkes trenger i dag du å spesialisere seg i en nisje markedet.


La meg stille deg et spørsmål. La oss anta at du har opprettet en ny og spennende produktet. Du vil patent å beskytte dine rettigheter. Vil du gå til noen gamle advokat, eller ville du oppsøke en spesialist Patent advokat?


La oss si at du trenger en kne-gjenoppbygging. Ville du spør en normal legen til å utføre operasjonen, eller ville du oppsøke en kirurg som spesialiserer seg på denne formen for re-constructive kirurgi? Du vil ha den beste kirurgen, ikke du?


Ett eksempel. Hvis du eier en Nissan motorkjøretøy, foretrekker du å ta det til et verksted for Nissan-ekspert? Eller vil du betro reparasjonene til en generell mekaniker der workshop er full av clapped-out gamle bomber.


Til slutt, ikke bli lurt til å tro at du trenger å holde læringen. Vi alle trenger å lære på en kontinuerlig basis. Hvis du vil oppnå har mer vi å vite mer. Vi har ikke nødvendigvis gjøre mer, men de hjelper også. Noen mennesker får et par år av erfaring, Gjenta som opplever for tjue år så tror at de har 20 års erfaring. Feil. De har fortsatt bare to års erfaring som de har gjentatt ti ganger. Er det en stor forskjell.


Hva gjør du Hvis du vil bli en ekspert?

No comments:

Post a Comment