Thursday, November 24, 2011

Arbeide I Dubai

Dubai i de forente arabiske emirater er en av verdens raskest voksende sysselsetting hotspots i verden. Opptil 20 nye selskaper etablere seg i emirat frihandel soner hver uke, og siden 2002 har noen 650 selskaper registrert i Dubai Media City frihandel sonen alene.


Spesielt i feltene for turisme, IT, media og økonomi er det betydelig jobbmuligheter for kvalifisert personell og hvis du er interessert i å arbeide i Dubai er her en guide til sysselsetting i den mest spennende, skatten gratis, raskest voksende multi kulturelle steder i verden.


Ja, du hørte meg rett, Dubai er skatt gratis – hvis du bor og arbeider i emirat inntekten vil bli utbetalt til deg brutto og videre, hvis du kjøper et hus å leve i du vil ikke være underlagt eiendom skatt fordi direkte personlig beskatning er lovstridig i Dubai!


Emiratet har 15 frihandel soner og 7 er mer på planleggingsstadiet. Fri handel-soner er hvor utenlandske bedrifter kan etablere seg og vokse uten begrensning av corporate skatt, for eksempel, og uten å sende til en lokal flertallet aksjepost struktur. Som en direkte følge av alle insentiver tilbys til oversjøiske bedrifter, ta opp i fri handel-soner har vært utrolig og ansettelsesmuligheter for utenlandske personell er opprettet innenfor dem på en ukentlig basis.


Skal arbeide i Dubai du krever en arbeidstillatelse og visum bosted og fleste av arbeidsgivere ordne disse for Landsforvise arbeidskraft når de utnevne dem. Hvis du har tenkt på å reise til Dubai å lete etter arbeid kan du angi landet på midlertidige visa og deretter så snart du sikre sysselsetting kan du bruke for arbeidstillatelse og Visa. Regler som er knyttet til tidsperioden du kan bli værende i landet på midlertidige visa varierer avhengig av landet du herald fra, og du bør sjekke med din lokale UAE ambassaden på regler som gjelder for deg før du reiser.


De fleste forretninger i Dubai er gjort på nettverk basis og så når du kommer det kan være en liten fremmed til å umiddelbart komme ut der og begynne å introdusere deg til folk. Men bekymre deg ikke, du fort blir vant til den. Bare sørg for at du har en pocketful visittkort for hånden når du forlater boligen som trading i firmaet kortene er det første skrittet til vellykket nettverk!


Når du har avgjort i forskjellige arbeidstimene i Dubai – mange virksomheter lukke for et par timer på ettermiddagen og ingen lokale folk ta avtaler på en fredag- og en gang du har avgjort i raskt tempo av sosiale livet, vil du begynne å elske din nye omgivelser. Livskvalitet oppnåelig i Dubai for personer på utenlandsoppdrag er ganske muligens inimitable andre steder som slike har lagt vekt på å lage et paradis der utenlandske arbeidstakere kan arbeide hardt, spille hard, leve livet til fulle og opplev alt på en dag fra ski på en innendørs stigningstallet til å spille golf å dykking til kamel ridning i ørkenen.


Personer på utenlandsoppdrag utgjør 94% av befolkningen i Dubai, og som et direkte resultat du kan nesten garantere du vil gjøre venner svært raskt og enkelt. Miljøet i Dubai er så multi kulturelle, åpen og gratis, og det er mye sosial klubber og hendelser som er designet for folk å møte opp og få venner. Disse all hjelp lette nye innbyggere i deres helt nytt liv. Alle gjør en kraftanstrengelse å komme sammen i Dubai fordi de er alle i samme båt sammen – arbeide hjemmefra, men nyter å være i et land som tilbyr førsteklasses forretningsmuligheter og en skatt gratis livsstil – kan du be om mer?

No comments:

Post a Comment