Wednesday, November 23, 2011

Fjernundervisning: Hvordan Å arbeide og studere samtidig?

Avstand læring elever synes å nyte best av alt. De få sin utdanning uten å faktisk måtte delta klasser, og samtidig er i stand til å holde jobbene sine og få en lønnsslipp. Faktisk, er dette en av de mer fremtredende fjernundervisning fordeler som tiltrekker seg mange studenter å gjøre dette deres valg av utdannelse. I tillegg til at få avstand læring elevene også fordelen av fleksibilitet der de er i stand til å studere i sitt eget tempo uten overholder klassen tidsplaner.


Men blant disse perks krever fjernundervisning mye disiplin og motivasjon fra studenter. Når vi sjonglerer mellom en jobb og studier, er det svært enkelt å mister oversikten over våre prioriteringer og ikke klarer å holde opp hvis du vil merke. Videre, avstand læring studenter ikke har fordelen av å få deres læring kjøre fornyet når de samhandler med adjunkt eller kolleger i klassene.


Derfor, hvordan kan avstand læring studenter så mestre denne utfordringen? Det første som må ha en student er god tid ledelse. Alle har 24 timer og det er opp til oss å utnytte vår tid på best mulig måte. Sette opp en daglig eller Ukentlig plan for deg selv, og kontroller at du setter til side tid for studier daglig. Hvis du har en familie, la dem vite om tidsplanen slik at de vet når du ikke bør bli forstyrret. Du kan dele din tid på riktig måte mellom arbeidet, din familie og dine studier. Selvfølgelig, er disiplin viktig her som et tidsskjema ikke vil gjøre noe bra hvis det ikke blir fulgt.


Får deg motivert er også avgjørende mot fjernundervisning suksess. En av måtene å gjøre dette er å holde kontakt med klassekameratene dine. Med Internett i dag, er det ofte enklere å holde kontakten via e-post, instant messenger, i tillegg til Internett-telefon. Diskuterer prosjekter eller oppdrag med dine lagkamerater vil hjelpe deg med å holde deg på sporet og holder du og teammedlemmene ansvarlig for hverandre.


Sette mål og belønne deg selv når du oppnå dem er store self-motivating vaner. Starte med å tegne et diagram på milepæler som du trenger for å nå for å kunne fullføre kurset. Streiken ut hvert mål som du fullfører dem. og Belønn deg selv tilsvarende. Det er en viss tilfredshet når vi ser oss selv utvikle og dette blir en motiverende kraften for oss å møte den neste hinder.


I tillegg er det helt avgjørende for en student å sette opp et rolig sted for studien unna hjem livet distraksjoner, for eksempel TV, telefonsamtaler eller andre familiemedlemmer for fjernundervisning. Organisere en off-limits studie-området eller låse deg selv i et stille rom for å sikre optimal fokus. Bortsett fra at er en god stol, en sterk tabell og tilstrekkelig plass også viktige elementer i å skape en rette miljøet.


Til slutt, selv om fjernundervisning er et flott og effektiv læringskonsept, mye av dens effektivitet er avhengig av vaner og fastsettelse av enkelt. Full fordelene med fjernundervisning kan bare oppnås gjennom hardt arbeid, disiplin og besluttsomhet for å lykkes.

No comments:

Post a Comment