Sunday, November 27, 2011

Praktiske Online grader

I dag, mer enn noensinne, er det enklere og mer praktisk å skaffe en grad enn noen gang før. Dette er takket være utbredelsen av online grad og fjernundervisning programmer nå allment tilgjengelig.


Statistikk viser at 56% av alle høgskoler for 2 år og 4 år nå tilby noen form for online læring og avstand utdanning kurs. Det er over 2.000 høgskoler landsomfattende. Universitetet Phoenix så det er sertifikatregistrering nesten trippel i fem års perioden 1998-2003. Prøver ikke å bli liggende igjen, tilby enkelte ivy league skoler som Harvard og MIT nå online kurs og full grad programmer online.


Bekvemmelighet er nøkkelen til suksess for disse programmene. De fleste av elevene som er tiltrukket av online grad programmer er opptatt heltidskontor arbeider fagpersoner, noen med barn i hjemmet. Noen er single foreldre som ikke kan få ut av huset to eller tre ganger i uken til å delta på skolen på en tradisjonell campus. Bruker online education studentene er i stand til å lære i sitt eget tempo. De kan gjøre sine studier på deres fritid.


Avstand utdanning programmet kravene kan variere fra college til college. Noen krever at du besøker campus noen ganger i løpet av semesteret, noen bare i begynnelsen. De fleste har orientering i begynnelsen av hvert semester slik at studentene til å møte med professorer. Etter denne innledende orientering, college benytter teleconferencing og tapet forelesninger for ytterligere læring og diskusjoner mellom elevene og professorer.


Hvis du tenker på å dra nytte av en online grad kontrollerer du at college er akkreditert. Akkreditering betyr at skolen er holdt til høy og etablerte standarder for utdanning. Du bør bare delta en riktig akkrediterte college. Noen grader, for eksempel pleie og utdanning krever lisensiering. Kontroller at staten vil akseptere grad hentes fra en online university. Ikke glem å se hva slags økonomisk støtte kan være tilgjengelige for deg gjennom skolen, lokale og føderale myndigheter eller selv på arbeidsplassen. De fleste arbeidsgivere tilbyr rabatter til ansatte som tilbake til skolen for å fremme deres karriere-ferdigheter.


Vær oppmerksom på at i likhet med tradisjonelle college læring, elektroniske kurs innebære masse studere. Det er viktig å være organisert og fokusert for å realisere suksess med selv tempoet læring. Generelt, har undersøkelser funnet at ni til ti timer av studien per uke er nødvendig for hver klasse du tar.

No comments:

Post a Comment