Saturday, November 19, 2011

Rekruttererne: Utfordringene Executive Head jegere

En gang var hodet jegere ikke mer enn vanlige cannibals. Noen mennesker fremdeles vise dem på den måten, men executive rekruttererne er et vitalt ledd i en kjede som holder store bedrifter fungerer godt.


Topplasseringene i noen organisasjon diktere fortunes av selskapet, aksjonærene og ansatte... og ofte fellesskap der de er plassert. En god executive head jeger kan sikre at nye selskapet ledere har kvalifikasjoner som er nødvendige for posisjonen og utfordringer foran oss. Han kan også sikre at høyre executive er valgt, ett med stilen vil blomstre i det aktuelle miljøet av at selskapet.


Imidlertid, moderne executive rekruttererne møter utfordringer for å være effektive. Jeg fanget opp med Esther Barzel, medeier i Online rekruttererne-katalogen.


Q: Hva er hovedutfordringene executive head jegere i dagens forretningsliv?


A: Til å begynne med har geografiske nettet blitt mye bredere. En leder jeger i si, New York City eller Toronto, ikke lenger kan stole på å finne den riktige kandidaten midt i byen. Faktisk en ideell kandidat kan være bare minutter unna med Internett, men han kan være plassert i et annet land eller til og med et annet kontinent. Vi ser på en ny type executive rekrutterer.


Executive rekrutterer i Internett-alderen


Q: Internett bør gjøre jobben enklere, ikke sant?


A: Ja... og Nei. Han har å legge krav på flere steder og sile gjennom flere potensielle kandidater til å finne juvelen han søker. Så har hans arbeidsbelastning faktisk økt.


Q: Addisjonstegn, jeg antar han fortsatt står overfor utfordringer av yesteryear?


A: Det er rett. Han har fortsatt å få kontakt med potensielle kandidater, gjennomføre foreløpige intervjuer, sette opp møter med selskapet, delta på minuttet detaljer, korte intervjuer, osv.


Q: Hva med oppfølging?


Svar: Ja, det er, selvfølgelig, oppfølging kreves etter hvert intervju, både med klienten og utsiktene. Det er en opptatt jobb.


Internett gjør livet enklere eller vanskeligere For hodet jegere


Q: Så hvordan Internett gjør livet enklere for en executive rekrutterer?


A: Nå har du online-samfunn og oppslagstavler, for eksempel Monster.com, der du kan plassere annonser for stillinger. Dette gjør det litt lettere å kastet ens nett. Kataloger som våre hjelpe hodet jegere tiltrekke seg kunder, slik at de kan bruke mer rekruttere og mindre tid på forretningsutvikling.


Q: Ikke elektroniske oppslagstavler og kataloger mener bare hodet jeger har å bruke mer tid på flere steder?


A: Ja eller Nei. Elektroniske ressurser er lettere søkte enn, si, papir. Vår rekrutterer-katalogen gir arbeidsgivere sjansen til å søke etter geografi eller yrke eller stillingstype. Dette betyr at de kan finne en rekrutterer som spesialiserer seg på farmasøytiske salget, eller som spesialiserer seg i regnskap, eller hva-feltet. Hodet jeger tilbringer mindre tid på å svare på spørsmål fra folk som vil aldri bli sine kunder.


Q: Og jeg antar det fungerer begge veier?


A: Ja, rekruttereren får CVer fra bare de personene som er sannsynlige kandidater for hvilke typer stillinger han arbeider på. Den farmasøytiske rekruttereren, for eksempel får ikke en CV fra noen der bakgrunnen er i aeronautical engineering.


Q: Wow, er det en mouthful. Jeg vet ikke hvis jeg selv kunne gjenta som.


A: Mange executive rekruttererne kan ikke gjenta det, heller. Slik at Internett er å gjøre det enklere for dem å motta CVer som er målrettet mot sitt felt av kompetanse, kan du lagre dem tid... for ikke å nevne overexertion av deres tunger.


På humoristisk notatet takker vi Esther for å ta deg tid til å forklare hvordan Internett gjør livet både mer komplekse og enklere for utøvende rekrutteringspersoner og hodet jegere.

No comments:

Post a Comment