Thursday, November 17, 2011

Sti�s E2e adresser globale, Rp sysselsetting Woes

STI utdanning Service gruppe (STI) har introdusert verdens første avmelding til sysselsetting (E2E) System som sin måte å svare, og bidra til globale og lokale etterspørselen i menneskelig kapital utvikling.


E2E systemet, en bransje første tar sikte på å hjelpe studenter lykkes i sin valgte karriere med kunnskapsbasert ferdigheter og kvalitet, it-forbedret utdanning er en komplett tilnærming til utvikling av menneskelige ressurser. Dette betyr at elevene får gjeldende utdanning, jobbferdigheter markedet, jobb beredskap og jobben plassering assistanse. Dette systemet i hovedsak dekker studentenes behov fra den tid de registrere opptil øyeblikket de gjelder for sysselsetting.


E2E systemet har fire viktige komponenter: innhold, skolen management, student sertifisering (eller pre-employment sertifisering) og trygg på jobb plassering assistanse.


Under content-komponenten løfter STI at bare kvalifiserte fakultetet håndtere klasser for å sørge for at alle kursene som tilbys er utført av brønnen. For bedre program, har STI mandated at alle lærere og professorer regelmessig gjennomgå opplæring og ulike seminarer å forbedre undervisningen ferdigheter og teknikker.


Den første delen av E2E systemet gjør også sikker på at hver elev som bona fide er forsikret for å motta det STI kaller sin standardisert courseware, en svært avanserte læreplanen basert på jobb marked krav. Dette betyr STI leverer samme top-of-the-line-utdanning til alle sine studenter i de ulike skoler og læring sentre over hele Filippinene. STI er bare utdanningsinstitusjon i landet som har standardisert courseware.


Under behandling av skolen STI løfter som de samme fremgangsmåtene – fra påmeldingen til gjennomføring av sin standardisert courseware – vil bli utført i alle STI høgskoler og læring sentre å sikre konsekvens i å levere kvalitet utdanning. Denne E2E-komponenten inneholder også STIS fakultetet trening for å forbedre undervisningen ferdigheter og teknikker og sosial utvikling programmer for både studenter og lærere.


I den tredje E2E System-komponenten (elev sertifisering) vil studenter gjennomgå evaluering aktiviteter etter som de vil få sertifikater som en del av sine legitimasjoner. Sertifisering for bestemte ferdigheter og opplæringsprogrammer mottatt har blitt funnet for å spille viktige roller i økt selvtillit i delen av sortering av jobbsøkere, låne ham tro i øynene av arbeidsgiver.


Noen aktiviteter som er inkludert i komponenten student sertifisering av STI'S E2E System er student konkurranser, seminarer og utstillingen, som utføres hver for seg i de ulike STI skoler og læring sentre eller gjennom hele nettverket. En partnerorganisasjonen hos denne komponenten er STI-Universal arbeidstaker, Inc. (STI-UWI), et datterselskap av STI som tar sikte på å forberede kvalifiserte fagfolk for et vellykket liv og karriere i andre land enn sitt fødested.


I den siste komponenten, forsikret hjelpeprogram for jobben plassering, er STIS ansvar til studenter utvidet langt utover bare utdanning som det hjelper sine akademikere bruke kunnskapen de har kjøpt. Sikker jobb plassering assistansen program hjelper STI studenter fange deres Karrieremål med samarbeidet med interaktive karriere assistanse og rekruttering System (jeg-bryr), en online rekruttering styringssystem utelukkende for STI studenter og lærere og Global ressurs for outsourcet arbeidstakere Inc. (voksen), en ledende oversjøiske rekruttering og bemanning byrå.


STI'S E2E System – rett utdanning, nyskapende læring systemer, markedsorienterte programmer og sysselsetting støtte – er seg for å gjøre STI achievers ett av de mest etterspurte etter arbeidere over hele verden.


"De vil være levende bevis på STIS forpliktelse til å møte kanskje en av bleakest predicaments i Norge, som er sysselsetting, eller snarere, mangel derav. Det er også STI bidrag til global menneskelige ressurs krav, etter avgangsstudent kvalitet kunnskap arbeidstakere som verden vil en dag komme til å anerkjenne som produkter av Filippinene,"sa STI (betegnelsen) (representant).


E2E-systemet er en del av STIS forpliktelse å oppmuntre Filippinsk ungdom til å "gjør retten flytte i dag" til å møte sin visjon for å møte globale menneskelige ressurs må. For forespørsler, kan du kontakte STI på 887-8447 lokale 5620/5675 eller e-sgarcia@stihq.net eller jtubongbanua@stihq.net.


Med en track record med 20 års erfaring innen IKT-sentrert utdanning har STI utdanning Services Group (STI) utviklet en omfattende portefølje av produkter og systemer som til slutt setter det høyeste nivået av tjenesten i bransjen. STI utdanning nettverket består av over 100 skoler og læring sentre i Norge og i utlandet, alle gir studenter tilgang til de nyeste teknologi ressurser og solid praktisk opplæring som oppfyller de strengeste standardene av akademia og industri. Som en global leverandør av kvalitet IKT-utdanning STI har smidd langsiktige partnerskap med leverandører av internasjonale sertifisering og institusjoner for høyere utdanning, å sikre sine akademikere er på linje med verdens beste teknikere.

No comments:

Post a Comment