Friday, November 18, 2011

Hvorfor kulinariske utdanning

Hvorfor bør du studerer på en Culinary skole:


Hvis du tenker på en karriere i kulinariske kunst deretter studerer i en kulinarisk skole er et must. Du kan være en god kokk, men du vil aldri bli ekspert læring kulinariske kunst. Ytterligere tar opp en jobb som kokk i en god restaurant krever en profesjonell kvalifisering, som kommer først etter at behandlende en vanlig kulinariske skolen.


Det er mange myter rundt kulinariske kunst. For eksempel folk si kulinariske er en kunst, og kunst ikke kan læres. Dette er ikke sant. Første kulinariske er ikke bare en kunst, sin vitenskap også. Du må vite om ingredienser som du bruker mens matlaging. Du bør også ha gjennom kunnskap om innholdet i ingredienser eller tilsetningsstoffer som du bruker til å lage mat mat. Den hjelper deg å være en informert kokk.


En annen myten er at kulinariske utdanning er svært kostbare. Du skjønner, noen utdanning er kostbar. Kulinariske er ikke et unntak. Men hvis du sammenligner, en Engineering bachelorgrad er mye mer kostbart enn en diplom/grad i kulinariske kunst.


En av de verste mytene er at kokker leve et godt liv - full av glamor og noe arbeid. Dette gjelder ikke i det hele tatt. Mesteparten av tiden for en kokk er brukt i kjøkkenet, med varme oljer og brennende temperaturer.


Hvis du liker å lage mat - bør kulinariske skolen være målet. Det er aldri for tidlig å tenke på mulighetene som kommer etter culinary training. Amerika trenger god kokker - du kan være en av dem.


Kokk, cateringselskap til fly, kringle kokk og restauranten koker er bare de mest kjente fire alternativer, men det er hundrevis av jobber i næringsmiddelindustrien. Du bør vurdere å forberede for stillinger i ledelsen sjefskokken eller i salg som catering direktør eller i administrasjon i behandling av mat og drikke. Kanskje vil du ønsker å utforske utvikling Spesialitetsprodukter - en tekstlinje sauser eller dressings, for eksempel - for selge i detalj eller engros markeder. Kanskje vil du bli en restaurant konsulent til gründere som ønsker å begynne restauranter. Det er også undervisning muligheter i profesjonell kulinariske skolene. Fortsatt et annet alternativ er mat skriving og redigering for blader og bøker viet til mat og matlaging. Alternativene er uendelige.


For noen av disse karriere retninger, vil du finne best mulig forberedelse i en akkreditert skole-programmet - vil du komme med et sertifikat eller en grad. Denne opplæringen vil gi deg en livslang basis for forståelse rå ingredienser av høy kvalitet, å skape balanse og glede i kombinerte smaker og presentere en vakker plate til kafeen. Ja, du holde læring på jobb, men kulinariske skolen gir deg en base av kunnskap for å teste og sammenligne med nye trender, nye ingredienser og din egen kreativitet.


Forfatter: Dilip Shaw
Nettsted: http://www.best-cooking-school-culinary-arts-schools-classes.com


-------------------
Denne artikkelen kan være re-printed og/eller publisert tilkoblet eller frakoblet gratis, forutsatt at nettstedet,
http://www.best-cooking-School-Culinary-Arts-Schools-Classes.com, skrevet sammen med den. Artikkelen må forbli intakt uten endringer. Kontroller at du har koblet URL-Adressen riktig.
-------------------

No comments:

Post a Comment