Friday, November 25, 2011

Nøkkelen til læring skjer etter at klassen er Over

Mange ting skje under en forelesning. Forrige natt lekser er forsterket, nye konsepter introduseres og Redegjøring av forvirrende emner finner sted. Det virker som mye arbeid for en time eller to av din tid. Når klassen er over, så er læring, ikke sant? Feil! Du trenger å gjøre litt mer arbeid. Dette kommer til å være vanskelig, jeg vet, fordi du sannsynligvis er fokusert på å flytte en bit å spise eller møte med venner etter klasse. Men hvis du gjør litt litte av arbeidet nå, vil du spare deg mye arbeid senere.


Dette er et viktig poeng. Tenk på rutine for et øyeblikk. Du går til klassen. Du skrive ned alt professoren sier, tenke til deg selv at du vil lese notatene senere hvis du glemmer hva som er sagt. Du ting notatene i vesken, aldri å bli lest igjen før natten (eller dagen i) en test. Du kan selv bringe en båndopptaker til klassen med samme intensjoner. Du kan lese de anbefalte kapitlene for lekser, eller du kan ikke. Deretter forsake natten før en test du en sosial utflukt Hvis du vil se gjennom alle notatene og å fange opp alle lese i lærebok. Du fortsetter denne dansen minutter før testen begynner. Du svette under testen, prøver å sortere ut hva du har assimilert natten før. Betyr dette høres ut som du?


Mange studenter falle i denne fellen. Ikke bare er det ineffektiv, det gjør du for hardt arbeid, og du ender opp med å lære noe. Dette er grunnen til at du trenger å investere litt tid nå for å høste belønningene senere.


Hva å gjøre? Først modelloversikt over dem så snart som mulig etter forelesningen. Leksjon vil fortsatt være frisk i tankene dine, og du vil kunne huske nesten hele foredraget. Du vil også kunne levere mangler deler fra minnet. Noen elever gjør det til en regel for å redusere sine notater til maskinskrevet skjemaet snart etter forelesningen. Dette er en utmerket praksis, men det er ganske tidkrevende. Hvis du vil ta dette ekstra trinnet, er det definitivt effektive, men ikke helt nødvendig.


Dernest, se gjennom notatene, inntastede eller ikke, som første trinn i forberedelsen av neste dag leksjon. Dette vil koble opp leksjoner med hverandre, og vil gjøre kurset en enhetlig hele i stedet for en rekke frakoblet deler. Du vil bli overrasket over hvor emnet gjør mer fornuftig når du gjør dette. Altfor ofte et kurs finnes i tankene til en student som en rekke separate diskusjoner, og han ser bare horisonten for én enkelt dag. Denne tilstanden kan være representert av en rekke frakoblet lenker:


O O O O O


Et sammendrag av hver dag leksjon, men foran forberedelse for neste dag, forges nye koblinger og sveiser dem alle sammen i en ubrutt klareringskjede:
OOOOOOOOOO


En metode som har funnet nyttig er å bruke et dobbeltsidig-system for å ta notater ved hjelp av venstre side for bare disposisjonen, med største divisjoner, og den høyre siden for detaljer. Denne enheten gir Merk-Bestill lett tilgjengelig for hissig gjennomgang eller mer utvidet studien.


Disse teknikkene vil forbedre din læring, gjør at tiden din klasserommet mer effektiv og supercharge leksene dine. Komme teste tid, vil du finne at du ikke trenger å stappe natten før! Natten før en test er en tid for å slappe av og få en god natts søvn. Sinnet og kroppen vil være frisk og klar for noen eksamen neste dag. Bare en rask gjennomgang av notatene før testen vil hjernecellene, grunning din hjerne å ess at eksamen!

No comments:

Post a Comment