Monday, November 28, 2011

Veksler mellom karriere, familie, vurdere Online Education

Finne tid til å gjøre det alle - karriere, familie, fortsette utdanning? Har du problemer med jugging? Noen problemer på dette området som mennesker ansikt er svært like de av begynnelsen sjonglør. Ifølge The Instant gjøglere manualen, (c) 1993 uendelig illusjoner/Lofty Pursuits, fire vanlige problemer er håndtering to områder i fokus på samme tid, går fremover mens du prøver å sjonglere i stedet for stående fortsatt, ikke er i stand til å sjonglere i en tredje området i fokus, og holde alle tre områder fra bumping til hverandre eller overlappende. Så la oss ta en titt på noen løsninger på disse problemene.


To på en gang


Å veksle mellom to objekter, du først kaste en i luften for å om øyet nivå, deretter kaste nummer to. Det samme med livet. Plukk noen to områder i fokus, og bare prøver å takle en om gangen for å etablere mål og et system for det i livet ditt. Deretter fungere i det andre området. Og akkurat som sjonglerer ikke ville fungere hvis håndleddet legger for mye eller for lite styrke til kaste, forårsaker en eller begge objekter å gå for høyt eller lavt, kan det samme skje i livet. Hvis etablert målene er for høyt eller lavt, ikke er kompatible med hverandre og din livsstil, stå sjonglerer loven ikke mye mulighet.


For eksempel, hvis oppdiktet person, John Wentworth, ønsker å fullføre et akademisk program, men bare tjener minstelønn, kanskje han må finansiell assistanse med sin fortsatte utdannelse til å balansere act. Ellers, John kunne ha å arbeid over tid og ta på et sekund jobb å fylle hullene og betale regninger. Han kanskje glipp verdifulle familien tid med sin kone og unge sønn og bli understreket ut og oppbrukt. Ikke å nevne hans karakterer kunne ta et dykk! Studielån, grants- og work-study kan være noen mulige løsninger i dette tilfellet.


Der er sjonglerer hjelp? I stedet for The Instant gjøglere manualen finnes det mange ressurser tilgjengelig for å hjelpe med sjonglerer karriere, familie og utdanning. Lokale høgskoler er et bra sted å starte.


Ikke å kunne sjonglere i en tredje


Klar til å legge til en tredje faktor i ligningen? Konsentrere seg om å kaste ballen nummer # 3 og ikke engang prøver å fange ballen # 2, råder The Instant gjøglere manualen. Eller når du har to områder av fokuserer ganske mye underveis, si din karriere og familie, kan du legge til tredjepart – utdanning.


Få hjelp til planlegging utdanning i blanding med ressurser. Hodet til din lokale pedagogiske center eller offentlige bibliotek for å få hjelp. Ikke få igjen slippe – eller ikke sjonglerer – ballen!

No comments:

Post a Comment