Thursday, October 13, 2011

5 ting du trenger å vite før du bestemmer On A Sertifisering Opplæring

Retten sertifisering opplæring

Opplæring varierer mye når det kommer til kvalitet. Det er viktig å velge din sertifisering opplæring leverandør basert på ting som kvalitet på materialer, trenere kompetanse og ferdigheter, rådgivning fasiliteter, track record etc. En god trener er viktig fordi du kan lære av hans virkelige livs opplevelse.

Cost

Vanligvis, er kostnaden for opplæringen et stort problem for folk, noen ganger også en avgjørende faktor. Men prisen bør ikke være ditt eneste faktor for å velge en sertifisering trening eller institusjon. Alltid tenke på nåværende og fremtidige muligheter og ikke kostnader involvert for å komme dit. Det er ikke lurt å spare penger ved å velge en dårligere opplæring. Men, husk at ikke alltid høye kostnader betyr høy kvalitet.

Engasjement og motivasjon

Husk at de beste instruktørene i verden eller i verdensklasse anlegg ikke kan lære for deg. Du må være forpliktet til læring. Mangel på engasjement er et stort problem og vanligvis oppstår på grunn av manglende motivasjon. I de fleste tilfeller vil denne "hjelpe" deg med å bli en av de personene som betaler opplæringen gebyr bare for å hente sertifikatet. Ved å bli en av disse personene, du bare kaste bort tid og penger. Sertifikatet vil ikke hjelpe deg så mye som kunnskap under opplæring gjennom kurs og øvelser. Så husk grunnene til at du er der (dette hjelper deg med å holde motivert) og være forberedt på å lære og å bruke det du har lært.

Retten opplæringsmodell

Dine ferdigheter og motivasjon nivå er to viktige faktorer som må ta i betraktning når du velger sertifisering opplæring løsning. Også vurdere økonomiske begrensninger og tilgjengelige studietid. Alle disse faktorene brukes for å finne den rette treningen modellen for deg. Instruktør-ledede treningene anses det mest effektive middel for å tilegne seg ferdigheter og kunnskap, fordi de synes å oppnå mer for studenter enn noen annen trening alternativer, spesielt når det kommer til vanskeligere øvelser. Men hvis du allerede har noen praktiske ferdigheter og / eller du ikke har tid til å delta på instruktør-ledet trening, andre læring alternativer er tilgjengelige for deg (bøker, praksis tester, datamaskin basert trening og selv online læring). Hvis du finner deg selv i denne situasjonen, kan en blanding av læring på egen hånd og klasserommet læring være det rette for deg.

ion når du velger sertifisering opplæring løsning. Også vurdere økonomiske begrensninger og tilgjengelige studietid. Alle disse faktorene brukes for å finne den rette treningen modellen for deg. Instruktør-ledede treningene anses det mest effektive middel for å tilegne seg ferdigheter og kunnskap, fordi de synes å oppnå mer for studenter enn noen annen trening alternativer, spesielt når det kommer til vanskeligere øvelser. Men hvis du allerede har noen praktiske ferdigheter og / eller du ikke har tid til å delta på instruktør-ledet trening, andre læring alternativer er tilgjengelige for deg (bøker, praksis tester, datamaskin basert trening og selv online læring). Hvis du finner deg selv i denne situasjonen, kan en blanding av læring på egen hånd og klasserommet læring være det rette for deg.

Soft ferdigheter

Nesten alle av sertifisering treninger fokus på erverv av tech ferdigheter og kunnskap. Men. for å bygge en karriere innen IT, er det flere ting å bli tatt i betraktning at tekniske ferdigheter og kunnskap alene. Du trenger myke ferdigheter til å bli mer verdifull. Disse ferdighetene omfatter presentasjon, kommunikasjon, markedsføring og prosjektledelse, bare for å nevne noen. Tech ferdigheter og sertifisering opplæring avgjørelser er viktig, men hvis ikke kan markedsføre deg selv, avansere i din karriere vil være en svært vanskelig oppgave. Attitude er en annen viktig ting i den virkelige verden, fordi høyden vil bli bestemt av holdningen din. Også utvikle dine faglige ferdigheter og alltid praktisere på en etisk måte.

Jeg vet at tid og krefter involvert med trening kan være skremmende, men husk at i denne stadig skiftende verden ledet av informasjons-og kommunikasjonsteknologi, investere i utdanning er den beste investeringen du noen gang kan gjøre.

No comments:

Post a Comment