Saturday, October 1, 2011

Fem ting å gjøre når du arbeider for en Jerk

Jobber du for en dust? Ok, jeg vet det er bare et hypotetisk spørsmål, fordi vi vet alle at hvis noen er en leder de har alle ferdigheter i ledelse, kommunikasjon og emosjonell intelligens er nødvendig for å være effektive i sin rolle. Høyre? NOT!

Det kan være store ledere og ledere i hjørnet kontoret der du jobber, men mange folk faktisk gjør jobben for en dust eller noe verre. Dessverre, de som gjør jobben for en dust ofte lurer på hva de skal gjøre med det.

Når du heller ikke kjøre sjefen over med bilen din, legger lederskap seminar brosjyrer på hans eller hennes skrivebord, eller ringe inn syk mandag til fredag, vurdere disse begrepene:

1. Din manager har marsjordre levert av rykk over ham. At ting ikke egentlig rulle nedover bakken. Ha empati.

2. Din leder er menneskelig også. Frykt, familie problemer, stress og ytelse er ikke bare dine bekymringer. Vis medfølelse.

3. Spør deg selv om du ville være en dust hvis du var sjefen din. Er din ytelse eller atferd skape problemer? Gjør hva du kan for å forbedre deg selv først.

4. Din leder kan være en fisk ut av vannet. De fleste er fremmet fordi de er gode teknikere eller de beste produsentene, ikke fordi de er gode ledere. Øv toleranse og tålmodighet.

5. Din leder kan mangle lederskap, kommunikasjon og emosjonell intelligens ferdigheter nødvendig å være effektive. Du kan ikke endre det, men du kan velge å gjøre jobben din godt.

Du kan endre hvordan du ser ting og hvordan du reagerer. Men i enkelte arbeidssituasjoner kan det ta mer enn det. I så fall kan en endring i hvor du jobber være i orden. Hvis så, sette sammen en plan og gå videre.

Livet er for kort til å arbeide for en dust. Du har alternativer. Først i hvordan du ser det og reagere, og dernest i hva du skal gjøre med det.

No comments:

Post a Comment