Friday, September 30, 2011

Ten Hottest Karriere

Hva vil du bli når du blir stor? Hvis du fortsatt prøver å finne ut hvilken karrierevei du ønsker å følge, undersøke følgende liste over yrker i dag regnes de ti hotteste karrierer:

1. Barneskole lærere
2. Regnskapsførere og revisorer
3. Datasystemer analytikere
4. Videregående skole
5. Computer software ingeniører
Seks. Spesialundervisning lærere
7. Dataprogrammerere
8. Nettverk og datasystemer administratorer
9. Førskolelærere
10. Tannpleiere

Disse ti hot karrierer forventes å ha den høyeste etterspørselen etter nye rekrutter i løpet av de neste åtte årene.

Født til å undervise?

Hvis du elsker å møte nye mennesker og nyte samspill med et bredt spekter av personligheter, kan undervisningen bli riktig yrkesvalg for deg. Fire av de ti hotteste karrierer er i læreryrket. Det spiller ingen rolle om du foretrekker å arbeide med yngre eller eldre elever fordi lærerne er nødvendig i hver aldersgruppe og kategori. Hvis du elsker en utfordring, vurdere å arbeide med spesielle behov barn eller voksne og bli en spesiell utdannelse lærer. Spesialundervisning lærere er i meget høy etterspørsel og er en av de fem beste karrierevalg tilgjengelig av de ti hotteste karrierer.

Computer savvy?

Tatt i betraktning at fem av de ti hotteste karrierer er datamaskinen relatert, hvis du har et knep for å logge på og er interessert i å øke og utvide dine datakunnskaper, kan en karriere i datamaskiner meget vel være det riktige valget for deg.

Ta deg tid til å analysere de ti hotteste karrierer profilert på denne siden og vurdere alle alternativene nøye. Å vite at det er en høy og økende etterspørsel etter kvalifiserte personer i hver av disse yrkene kan hjelpe deg bestemme seg for å forfølge en av disse jobbene.

No comments:

Post a Comment