Wednesday, May 1, 2013

IT-rådgivning karriere: Å gjøre spranget til heltid

Hvordan vet du det er en god tid til å forlate din nåværende full tid ansettelse og innlede i en full-time IT-rådgivning karriere? Start nå.


Vi har brutt ned prosessen i 21 skritt som vil ta deg over ca 90 dager eller 3months, for å gjøre. Må du forstå hva utnyttelse priser er og hvor mye du er i stand til å fakturere ut konsekvent på jevnlig basis.


Forstå dine utgifter


Vet du hva din lever utgifter er før du forlater det hele tid jobben. Du må forstå hva som er i salg trakt eller rørledning.


Forberede seg på det uventede


Du trenger å vite, og være litt forberedt på å vite hva å gjøre hvis plutselig lanseringen som du planla på skjer 6 måneder fra nå plutselig blir flyttet. Du kan våkne opp og finne deg har blitt lagt ut av din nåværende jobb. Hva skulle bli langsom og gradvis har nå thrusted deg inn i din IT-rådgivning-karriere.


Fokusere på å få jevn klienter


Hvordan kan du gi opp din jevn sjekk fordelene, ferie, livsstil, perks, syke tid og har fortsatt en livsstil som er en god livsstil? Hva er svært viktig for din IT-rådgivning karriere er at du har jevn klienter og stabil inntekt med noen regularitet i din virksomhet.


Kostnad riktig priser


Ikke undercharge dine kunder. Du trenger å lade priser som er nær toppen av markedet. Du ikke har råd til å rote med cheapskates og tightwads. Og du har råd ikke til å rote med folk som ikke er alvorlig.


Finne jevn kunder og lading høyre satsene for dine tjenester, og ikke juks selv er så veldig, veldig viktig for en vellykket rådgivning IT-karriere.


Vurdere Moonlighting


Vi har en 21-trinn Sjekkliste som vil ta deg gjennom de første 90 dagene. Vi kan også hjelpe deg med å tilpasse seg en plutselig lanseringen av karrieren din IT-rådgivning. Men i mellomtiden, bør du gjøre mest mulig ut av din moonlighting muligheter til å gjøre det bygge mot noe.


Copyright MMI-MMVI, Computer Consulting 101. Alle over hele verden rettigheter.

No comments:

Post a Comment