Wednesday, May 15, 2013

Undervise engelsk som andrespråk: Hjelpe andre med å lære og vokse

Som ikke elsker tanken på å reise? Som ikke drømme om en jobb som kunne ta dem hvor som helst i verden? Hvis du er interessert i å undervise engelsk som andrespråk, har du valgt en av de mest populære karrierene for de med en ekte følelse av eventyr.


Som med de fleste karrierer, det er visse personligheter som lykkes på denne jobben, og visse personligheter som ikke. En nærmere kikk på innfødt engelsktalende engelske lærere utlandet vil sannsynligvis resultere i å se noen fellestrekk som alle vellykkede lærere synes å ha. Hvis du ikke er sikker på om du kunne være vellykket på denne jobben, sjekk ut listen nedenfor.


• Er du en uavhengig arbeideren? Dette gjelder ikke bare for klasserommet innstillingen-det gjelder også for å komme deg til det nye landet. Med mindre du faller med en svært nyttig arbeidsgiver langs veien, skal du forhandle reiseplaner og kø jobbintervjuer utelukkende av deg selv. Sjansene er gode du lander i landet med ingenting men bagasjen din (Hvis du er heldig). Du må være selvhjulpne nok å regne ut din egen hybelen, mat og transport - i hvert fall i begynnelsen.


• Har du en forkjærlighet for andre kulturer? Du må være veldig tolerant og veldig åpen for endring for å undervise i engelsk i et annet land. Holde i vil ikke tankene du bare være besøke-du vil være en arbeider borgere i det landet for hele varigheten av kontrakten. Hvis du er helt knyttet til SUV, eller du ikke kan håndtere spise ting som du ikke gjenkjenner, kommer du ikke til å tilpasse seg godt. Hvis, på den annen side, du er typen person som elsker å reise og kan ikke vente å fordype deg i en verden som er helt forskjellig fra din egen, så er du i den perfekte Tankesettet for suksess.


• Er du en pre-planner? Hvis du kjører dine venner gal av å måtte planlegge alt, gratulerer - du er høyre personlighetstype for å undervise engelsk som andrespråk. Nummer én problem opplever i denne jobben banen havne i en posisjon som ikke gjør dem lykkelige. Du må være forberedt til å bokstavelig talt timer med forskning om skolen din og din valgte plasser. Ting er ikke alltid som de synes ved første rødme, og hvis du ikke tar seg tid til å grave dypere og plan for hva som kommer, kan du finne deg selv i en svært uheldig situasjon. Ingen liker å hate sin jobb - spesielt når det er tusenvis av miles hjemmefra.


• Er du forberedt på å gjøre noen store sprangene? Det kan høres selvmotsigende, men selv med alle pre, det kommer et øyeblikk når du har å stole skjebne og går for den. Vi sier ikke å gjøre noe utslett. Behage, sjekk din fremtidige posisjon, fly til landet og intervju i person hvis du føler det er nødvendig, og holde tusenvis av lister over gjøremål. Men når øyeblikket kommer faktisk å komme på flyet, har du å ha en viss tapperhet. De som ikke kan håndtere hoppe inn i noe ukjent, noen ganger kommer ikke til å kunne håndtere denne jobben.


Hvis tross alt dette du er likevel fast bestemt på å undervise i engelsk som andrespråk, så du vet hva de skal gjøre. Begynne å forske og arbeider forbindelsene dine så snart som mulig. Og begynne å forberede din familie og venner for det faktum at du skal være borte. Skrive din landlord; finne noen å ta din pet katten. Du er på vei!

No comments:

Post a Comment