Sunday, May 5, 2013

Corporate flyvertinne jobber - et alternativ til kommersielle flyselskaper

Hvis du tror at de store flyselskapene er de eneste jobb mulighetene for flyvertinnene, går så du glipp en av de raskest voksende områdene i flyindustrien. I kjølvannet av 9/11 kutte mange av de store flyselskapene ned på flyreiser i reaksjon av redusert etterspørsel etter flytrafikken blant allmennheten. Svar, har mange bedrifter slått til enten å bemanne sin egen mini-air krefter, eller å ansette mindre flyselskap for sin virksomhet og bedriftens turer. Hvis du har aldri vurdert corporate flyvertinne jobber, kan forskjellene overraske deg.


Lønn varierer for corporate flyvertinne jobber, men er generelt bedre enn kommersielle flyvertinne jobber.


Først på detaljene. Forvent at de ansette for corporate flyvertinne jobber vil være på utkikk etter erfarne flyvertinnene - to eller flere år i flukt erfaring er normen. Du må kanskje flytte for å være der corporate flyvertinne jobber er - de store jobbene i corporate flyr er i Los Angeles og New York. Når det er sagt, lønningene for corporate flyvertinnene tendens til å kjøre mellom $ 33 000 og $100.000 avhengig av hvilken type selskap som du flyr. Det finnes flere typer spillere i corporate fly arena:


Brøkdelen operatører er flyselskaper som tjenester flere selskaper, gi hver virksomheten delvis eierskap av flyselskapet. De betaler vanligvis minst av alle bedriftens operatører, selv om det finnes unntak. Begynnerlønn er på $30.000 rekkevidde, avhengig av flight km logget. Mange Brøkdelen operatører krever ikke noen tidligere corporate flyvertinne trening, og vil trene deg til sine egne spesifikasjoner. Hvert selskap har sine egne krav, som du må tilpasse seg. En annen fordel å arbeide for en Brøkdelen operatør er at hvor du bor ikke kan være like viktig som de ofte vil tillate deg å flyselskapet å møte opp med et fly.


Charter operatører betaler litt mer som en generell regel. Corporate flyvertinne jobber med charter operatører tilbyr ofte en begynnerlønn på $ 40 000. Charter la sine fly og mannskaper for individuelle kjører i stedet for å ha dem på standby for en del eiere eller full eiere, derfor er det sannsynlig å logge mer i luften timer enn med enten andre modellen. Den faktiske lønnen som du blir tilbudt vil avhenge av din erfaring og plasseringen av ansettende selskapet, men den gjennomsnittlige lønnen for corporate flyvertinnene arbeider for charter operatører er $53.000.


Eieren operatører er selskaper som eier sine egne fly og bemanne dem med sine egne ansatte. Lønningene varierer mye fra selskap til selskap, som gjør de forventede pliktene. Corporate flyvertinnene jobber for et firma eier operert-flyselskap kan gjøre så lite som $25.000 - og forventes å gjøre alt fra å ta diktering å tjene kaffe- eller så mye som $100,000 hvis de overvåker andre flyvertinnene.


En annen ting som fortjener omtale er den muligens av å fly "kontrakt". Mye som å jobbe langsiktig temp sykepleie eller andre oppgaver, er en kontrakt corporate flyvertinne tilgjengelig for arbeid på en kontraktbasis gjennom et byrå for tildelingen. Lønn er ofte $350 og opp kostgodtgjørelse når du er på tildelingen, og kan inkludere transport til og fra flyet er opprinnelse byen og måltider godtgjørelse.


Corporate flyvertinne jobber anses ofte for å være elite jobbene i flyturen mannskapet verden. Hvis du er interessert i corporate flyvert jobber, finner du mer informasjon ved å delta i en diskusjonsforum viet til flyvertinnene og mannskap.

No comments:

Post a Comment